YouTube'da yasal olarak nasıl abone arttırılır?

Bir ara yapıyordum ama pek dikkat çekemedim sanırım. Kanalda hala duruyor Shorts videoları.
Yani pek birşey diyemeyeceğim fakat kanalının düzeninin bozulmayacağını düşünürsen edit yap.Ama tutacak seslerle falan yap.Benim kanalımda 3 tane falan trend sesli video attım,en az 200 abone kazandırdı bana.Edit daha mantıklı olabilir.Abone kazanınca gidip uzun videolara devam edersin.
 
Kanalınızda takipçilerinle hiç etkileşim kurmamışsın çünkü kanalın sahibini insan olduğunu hissettirmen lazım ayrıca videoları yabancılardan alıp Türkçe yazı eklemişsin gibi duruyor doğru mu?

Çünkü para kazanamayabilirsin.
Dostum etkileşimden kastın ne tam olarak? Bir insan nasıl YT kullanıyorsa bende öyle kullanıyorum. Konunun "insan hissetirmeyle" ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca "yabancılardan videoları alıp" derken? Oyuna sahip olan her kullanıcının ulaşabildiği içerikler bunlar. Amacım oyun kültürünü Türk halkına yayabilmek. Para kazanma bu içerikleri yayınlayan kanallarda açıksa bende de açılacaktır.
 
Oyunlardaki easter eggleri shorts halinde atabilirsiniz güzel içerik olur bence.
Güzel olur lakin Shorts'lardan çok abone gelmiyor, bir şekilde Shorts'lardan kanalına çekmeli videonun tamamı kanalımda vs diyerek. Easter egg'ler buna uymayabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı