YouTube'ı "Veletler" Sarmış..

@Klargus Ben onların yaptığını zaten doğru bulmuyorum. Konu sahibinin genel olarak eleştirdiği yöne baktığınızda yazdıklarıma siz de hak vereceksiniz. Ayrıca 10 yaşındaki çocuk durduk yere argo konuşmaz, küfür etmez. Buradaki asıl suçlu bu çocuklar değil, bu örnek aldığı saçma sapan kanallar ve yeterli ilgiyi göstermeyen ailedir.
 
Teknolojinin gelişmesiyle anne ve babaların hiçbir şey göremez olmuş ilerideki genç çocuklar yani şuan yaşları 9 , 10 olan çocuklar ne yapacak 24 saat bilgisayarda mı ? oturacak. Kardeşim 10 yaşında , günde 6 saat bilgisayarda oyun oynuyor ,kısıtlama getirilmeli bence.
 
Bence biraz zaman verin. Hayat insanı 4 senede 360 derece değiştirebiliyor :)
Birine 40 kere mal dersen mal olurmuş. Bu yüzden lütfen 40 defa velet demeyin :)
 
Bence biraz zaman verin. Hayat insanı 4 senede 360 derece değiştirebiliyor :)
Birine 40 kere mal dersen mal olurmuş. Bu yüzden lütfen 40 defa velet demeyin :)
Abi hepinizden özür diliyorum benim yaptığımda yanlış bir yaklaşım bizim onlara örnek olmamız lazım. Hepinizden teker teker özür diliyorum. :D Ama Türklerde biraz aptal yani ne diyelim... 60 bin küsür abonesi olanlara özeniyorlar iyi birşey ama kendilerini rezil ediyorlar... Mesela BurakAbiGF al abi al benim admı da al diyorum içimden... Mesela bende örnek vereyim. 14 Yaşındayım bende Minecraft oynuyorum ama kendimi kaybetmiyorum hepinizden özür diliyorum abilerim dedikleriniz çok doğru...
 
Hata, yanlış yapılır, bu aslında çokta önemli değil, önemli olan o hatayı, yanlışı anlayıp birdaha yapmamak.(y)

Yalnız birşeyi düzeltip diğerini bozmak da yanlış! Örneğin senin şu "Aptal" kelimen gibi.:D
Özür dilerim :D Benim yaptığım çok yanlış. :D Bence konuyu kilitlesinler konu büyüyecek. :D
 
Ya şimdi dediğiniz velet internet veleti mesela ben 11 yaşındayım ama hiçbir oyunda adımı xxxbabapuroxx koymadım ve oyunlara girdiğimde Türkçe kelime bile konuşmuyorum yanş sizin dediğiniz velet internet veleti internete 30 yaşındaki adamda velet olabilir. Ama gerçekten oran çok fazla ama neyseki hiç 10K geçmediler ve geçmiyecekler:D.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı