YouTuber olmak isteyen kişiler için öneriler

nuvxhlm

Decapat
Daha fazla  
Nasıl video çeksem bilemiyorum. Oyun videosu çekmek istiyorum ama onların da miladı dolu ünlü oyunlar dışında.

Minecraft videosu çeksem tutabilir diye büşünüyorum daha son 3 ayda bile 3 tane Türk Minecraft kanalı çıktı. Videoları binlerce izleniyor. Onlar gibi tutabilir miyim sizce? Mikrofonum çok iyi değil kulaklık mikrofonu kenarda param var. Onunla mikrofon alsam mantıklı olur mu?

Ya da oyun videosu değil de oyun yapmayı öğrendiğim ile bir seri sonrasın da oyun yapma kanalı falan nasıl olur o şekilde de son yılda bayağı gelişen kanallar var tavsiyeleriniz var mı?

Örnek: Tenticra, limba, Yusuf şimşek vs.

Hocam YouTube genelde tek bir niş arıyor yani tek bir kategoride ilerlerseniz algoritmada öne çıkarıyor. Ayrıca ne kadar aktif ve istikrarlı olursanız YouTube sizi yine önermeye devam ediyor. Ses kalitesi insanı cidden rahatsız edecek seviyedeyse yeni bir mikrofon alabilirsiniz. Ayrıca "onlar gibi tutabilir miyim sizce?" sorusu bana mantıksız geldi. Onlar da istikrarlı bir şekilde bu işleri yaparak bu yerlere geldiler. Siz de onlar gibi olursanız, izleyiciyi elinizde tutabilirseniz kim bilir belki de YouTube'da sizi 100 bin, 500 bin gibi abonelerde görebiliriz :)

Video oluşturabilecek ekipman ,zaman ve teknik bilgi varsa denemesi bedava olan bir eylem zaten. Ama fikir, istek falan yoksa zorla forumda yazmak gibi gereksiz bir zorunluluğa dönüşür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı