Youtuber Programları Tavsiye

SameShit

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Belki bir kaç kişi tanımıştır. Yakın zamanda konu açmıştım youtuber hakkında. Sadece şu programlar biraz kafamı karıştırıyor. Onun dışında bir sorunum kalmadı.
Bu arada içerik hakkında bilgi vereyim, bisiklet sporcusuyum ve bu sporu tanıtmak istiyorum. Bu yüzden montaj önemli benim için.
Bana işte, çok profesyonelliğe şimdilik gerek yok sanırım. Ses kaydı ile videoyu kaydırmadan ikisini birleştirme, senkronlama, kırpma, resim müzik ekleme, ses ekleme, effect geçişleri gibi işlerimi halledecek program önerisi istiyorum.
Edit: Bir şey unutmuşum, ses kaydını ayrı olarak alacağımdan dolayı android bir program kullanacağım ses kaydı için. Sorunu olmayan, sesi net ileten program tavsiyesi de bekliyorum.

Son düzenleme:
Audacity(Ses düzenleme, kaydetme)
Camtasia Studio/Sony Vegas Pro/Adobe Premier (Video editleme, efekt ekleme, ses ekleme, ses birleştirme vb.)
Adobe Photoshop/Picasa Studio
Öneririm(y)

Audacity(Ses düzenleme, kaydetme)
Camtasia Studio/Sony Vegas Pro/Adobe Premier (Video editleme, efekt ekleme, ses ekleme, ses birleştirme vb.)
Adobe Photoshop/Picasa Studio
Öneririm(y)
Teşekkürler, kullanımlarını nasıl öğrenebilirim acaba ? Youtube'da pek detaylı bilgiler bulamadım ne yazık ki.

Teşekkürler, kullanımlarını nasıl öğrenebilirim acaba ? Youtube'da pek detaylı bilgiler bulamadım ne yazık ki.
Photoshop için bir kursa gitmenizi yada Youtube'da seri video çekenleri bulmanızı öneririm. Kurcalarsanız 1 haftada alışırsınız. Picasa basit işler için 1 numara. açar açmaz anlarsınız. Camtasia basit ve kolay Youtube'da Nejdat Delioğlu kanalının videolarondan bulabilirsiniz. Sony Vegas ve Adobe Premier biraz zor geliyor bana. Kurcalarsanız anlaşılır. Youtube'da video bulamadım bende.
AudaCity denen program biraz karışık. Ses kaydını programın desteklediği seslere göre yapın. Yoksa hata veriyor. AudaCity genellikle cızırtı kaldırmak, gürültü kaldırmak için kullanılıyor.
Bence Camtasia, Photoshop, AudaCity kullanın. Gerekirse Cinema 4D kullanın.

Bende bir aralar youtube işiyle uğraştım. 5000 abonelere kadar ulaştım. Ama daha sonra çok zamanımın gittiğini farkettim (Kahrolsun YGS-LYS). İlk başta Camtasia ile başla edit işlerine. En kolay program odur. Baktın kitlen oluştu daha iyi videolar isteniyor, direkt olarak premiere kullanmanı öneririm. Mikrofonun iyi ise Audacity kullanmana gerek yok. Bandicam kullanarak videolarını kaydedersen mikrofonun eğer iyi ise ses konusunda sıkıntı yaşamazsın. Eğer dipsesin çoksa audacity'den kaydet. Camtasia'dan noise enable işlemi ile sesini düzelt. Bir sıkıntın olursa etiketle yardımcı olayım.

Bende bir aralar youtube işiyle uğraştım. 5000 abonelere kadar ulaştım. Ama daha sonra çok zamanımın gittiğini farkettim (Kahrolsun YGS-LYS). İlk başta Camtasia ile başla edit işlerine. En kolay program odur. Baktın kitlen oluştu daha iyi videolar isteniyor, direkt olarak premiere kullanmanı öneririm. Mikrofonun iyi ise Audacity kullanmana gerek yok. Bandicam kullanarak videolarını kaydedersen mikrofonun eğer iyi ise ses konusunda sıkıntı yaşamazsın. Eğer dipsesin çoksa audacity'den kaydet. Camtasia'dan noise enable işlemi ile sesini düzelt. Bir sıkıntın olursa etiketle yardımcı olayım.
Teşekkürler, daha ekipmanlarım şimdilik yok, hepsi kargoda. O zaman da gelince bir kaç denemeler yapacağım bahsettiklerinizden. Mikrofonum çok iyi olmayacak maalesef. Bu programları nasıl öğrenebilirim ? Paso kurcalamak lazım herhalde.

Photoshop'tan videolarına thumbnail yapabilirsin, ilgi çekmesi amacıyla. Ya da video başlıkları, daha kaliteli anlatım için arada görsel ve yazı ekleyeceksen kullanabilirsin. Yani sadece bu amaç için kullanacaksan öğrenmen basit. Uzun süredir Photoshop'la ilgileniyorum. Bu konuda sana yardımcı olabilirim.

Bende youtube a video yüklüyorum ve ben 2-3 program kullanıyorum ;
1-) Render için: Camtasia Studio 8
2-) Video Kaydetmek(Çekmek) için: Bandicam
3-) Ve bazen intro falan yapıyorum: Cinema 4d + Adobe After Effects
Bunlar bana yetiyor ve bunlarla 840 abone oldum :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı