Youtuber'lar ve yayıncılar nasıl zengin oluyorlar?

Dünyada başkasının oynadığı oyunları izleyerek zevk alan ve bu yayınları izleyip üstüne bir de bağış yapan milyonlarca aptal insan var. :) Dolayısıyla fazla izlenme demek; sponsorluk, ,reklam ve bağış demek.
Örnek... :D
download.png
 
Keşke o bağışları gidip derneklere yapsalar. Toplasan 2 defa ancak bağış atmışımdır. Onlarda ise soru sormuştum. Bir adam vardı, kullanıcı ismi ouzii diye herhalde. Adam Nükleer işiyle uğraşıyor ve Jahrein,wtcN gibi yayıncılara 5k üstü para atıyor.
 
İleride Twitch Türkiye de engellenirse o zaman yayıncıların işi zor olacak. Hem alt taraftan yeni nesil geliyor. Youtube gibi zamanla ölmeye mahkum olacak. Türk yayıncılar için durum bu.

İşleri zor.
 
Dünyada başkasının oynadığı oyunları izleyerek zevk alan ve bu yayınları izleyip üstüne bir de bağış yapan milyonlarca aptal insan var. :) Dolayısıyla fazla izlenme demek; sponsorluk, reklam ve bağış demek.
Bu yorum olmadı. Herkesin zevki ayrıdır. Ve sizin bu düşünceye saygı duymadan insanlara aptal deme hakkınız bulunmuyor.

Herkesin de her oyunu oynatacak sistemi olmuyor. Oynamak isteyip de oynayamıyor. Video izleyerek o hevesini atmaya çalışıyor. Çok dar açılı bir yorum olmuş.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı