Youtube'un ki Nazi simgesi kullanması

Konu başlığını anlamak için kırk takla attım yine anlamadım. Konu içeriği de olmasa halimiz duman.
Fazladan gereksiz bir ''ki'' eki kullanmışım.
Bence de bu bir haksızlık sovyetlerin marşları'nın ban yemeyip te nazi marşalrının ban yemesi büyük haksızlık YouTube yine tarafını belli etti.
Haksızlık falan değil. Naziler soykırım suçu işlemiş bir topluluk ve Nazi olmak uluslararası insanhakları yasalarına göre suçtur.
 
Fazladan gereksiz bir ''ki'' eki kullanmışım.

Haksızlık falan değil. Naziler soykırım suçu işlemiş bir topluluk ve Nazi olmak uluslararası insanhakları yasalarına göre suçtur.
Sovyetler de pek farklı sayılmaz bu konuda ve onların marşlarına izin veriliyor.
 
Yahudimiz de gelmiş.

Yok be benden yahudi olmaz. Ne zenginim ne de ticarete yeteneğim var.
Komplo teorisi değil bu hollywood, YouTube, Facebook hepsi yahudi lobisinin elinde. Neden en küçük yahudi karşıtı bir söylem olduğunda direk sansürleniyor sanıyorsun?

Yahudilerle ilgili birçok komplo teorileri ve karalamalar Facebook'ta dolaşmakta ama engellenmiyor.
YouTube değişik bir algoritmaya sahip saçma sapan davranabiliyor. Mesela "HOI4" adlı oyunun videolarında nazi işaretler açıkca varken bile YouTube bunlara bir şey yapmıyor.
Veya yahudiler hakkında yabancı veya yerli birçok propaganda videosu varken bile herhangi bir engelleme yok.
Yani bu durum biraz görmek istediğini görüp, işine yaramayanı görmemeye dönüyor. Konuyu açan kullanıcının başına böyle bir durum gelmesi youtubedaki diğer videoların varlığının görmezden gelinmesine yol açmamalı.
Hollywood hakkında bir şey diyemeyeceğim. Beyaz erkek dışındaki her şeyin propagandası var.
 
Son düzenleme:
Hitlerin yaptığı soykırım SSCB nin yaptığının yanında çok küçük kalır. Stalinin resmi olarak ölümüne sebep olduğu insan sayısı 20 milyonun üzerindedir. Holodomor vs. gibi soykırımlarda cabası. Aynı zamanda birçok Türk'ün de ölümüne sebep olduğunu söylememe gerek yok. (Nazilere katılanlardan bahsetmiyorum) Uzun lafın kısası SSCB savaş suçunun içinden geçmiştir. Buna izin veriyorsa nazi videolarına da izin vermeli. Bu arada savaş suçu diyoruz ama İngiltere'nin ve ABD'nin yaptığı şeylerden bahsetmedik bile neyse. :D Sadece komik. Tarihi kazananlar yazar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı