YTÜ işletme vs Marmara işletme vs Hacettepe işletme

Sonenpra

Zeptopat
Daha fazla  
Ortalama 6-7k arası bekliyorum. YTÜ işletme düşünüyordum ama 2022'de 25k, 2023'te 12K ama bu sene ne olacağı belli değil. Gelmediği takdirde hangi üniversiteyi tercih etmeliyim?
Deprem riskinden dolayı Hacettepe'yi düşünüyorum ama sıralamama yazık eder miyim acaba? Hacettepe 25k civarı ile kapatmış. Marmara ve Hacettepe'nin eğitimi nasıldır acaba?

Marmara yazacaksan bile hangi kampüs ona bak. Göztepedeki kampüs yavaş yavaş Başıbüyük'e taşınıyor. Soruna pek cevap vermiyor biliyorum ama Göztepe'ye gideceğim diye kendini Maltepe'nin dağında bulma benim gibi :)

Ortalama 6-7k arası bekliyorum. YTÜ işletme düşünüyordum ama 2022'de 25k, 2023'te 12K ama bu sene ne olacağı belli değil. Gelmediği takdirde hangi üniversiteyi tercih etmeliyim?
Deprem riskinden dolayı Hacettepe'yi düşünüyorum ama sıralamama yazık eder miyim acaba? Hacettepe 25k civarı ile kapatmış. Marmara ve Hacettepe'nin eğitimi nasıldır acaba?
Hocam hacettepe'nin eğitimi marmara'dan daha iyi diye duydum eğer deprem riskini almak istemiyorsanız kesinlikle hacettepe memnun edecektir

Merhaba @Sonenpra. YTÜ (İngilizce) İşletme bölümü konunuzdaki diğer yerlere göre biraz daha iyi görünüyor. YTÜ İşletme de tercih edilebilir, %30 İngilizce diye biliyorum. Hacettepe Üniversitesi (İngilizce) İşletme bölümü de güzel görünüyor. Marmara Üniversitesi (İngilizce) İşletme de diğer saydığım yerlere göre biraz altlara yazılabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı