Çözüm Yüksek gecikme ve anlık takılmalar

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
O zaman çok iyi hocam ☺️ God of War, CS:GO, nerede for Speed heat de denedim. İşe yaramasına sevindim.

5 . Maddeyi yillardir uyguladim,Bir numarasi yok ,Test ayari bir nevi, Bilmediğim birkaç ayar var listede ,Denicem emeğine sağlık.

5. Maddeyi yillardir uyguladim, bir numarasi yok, test ayari bir nevi, bilmediğim birkaç ayar var listede, deneyeceğim emeğine sağlık.

Bazı arkadasların cekırdeklerı kapalı oluyor ornek verıyorum 6 12 cekırdek mevcut ama 4 8 kullanıyor gıbısınden bundan oturu yazdım onu da aslında.

Guncelleme: Ayarlardan sonra uzun sure kontrol ıcın CS:GO oynadım FPS ve ms degerlerı harıka. Sıfır gecıkme ve FPS düşmesi. Aşırı akıcı sekıl de oynuyorum bılgınız olsun.

1694982407269.png
1694982407269.png

Son düzenleme:
Bazı arkadasların cekırdeklerı kapalı oluyor ornek verıyorum 6 12 cekırdek mevcut ama 4 8 kullanıyor gıbısınden bundan oturu yazdım onu da aslında.
0 değeri sınırsız anlamındadır. Kapalıyken 0 konumundadır. Eğer bir değer girerseniz işlemciyi sınırlamış olursunuz. Verdiğiniz yanlış bilgidir.

Akıcılık için alttakini deneyin. İnanılmaz etki ediyor.

RX 5700 serisi için ise yukarıdakine ek olarak buradaki VRAM timing ile ilgili ayarlar var onunla oynarsanız inanılmaz derece akıcı bir deneyim elde edebilirsiniz. Bilgisayar tepkimesi oyuna göre en az 2 Kat'a yakın arttı diyebilirim.
Hocam tşk bu ayar için, şimdilik 29 denedim,gecikme gitti baya, FPS yukselmedi fakat örneğin 90 ile 120 arası FPS aldigim oyunda 110 120 FPS aliyorum artik.

Hocam konuyu hortlatıyorum ama uzun zamandır Micro stutter sorunları yaşıyorum, siz şu an bu konuda yaptıklarınızı yaparak mı kullanıyorsunuz, bir yararı var mıdır? @berkerew

Hocam konuyu hortlatıyorum ama uzun zamandır Micro stutter sorunları yaşıyorum, siz şu an bu konuda yaptıklarınızı yaparak mı kullanıyorsunuz, bir yararı var mıdır? @berkerew

İşlemci ve ekran kartı modeli nedir?
RAM bilgilerini de belirt. (3200 MHz TCL16 Kingston 16 GB vb.)
HAngi oyunlarda stutter yaşıyorsun? CS2 ile Valorant tarzında e-spor mu veya RDR2, GoW tarzında AA++ bir oyunda mı?

Hocam ben Windows X Lite W11 23H2 Custom OS sürümünü kullanıyorum defualt Windows'ta CS2'de 130-170 FPS alırken şu an 200-300 FPS arası alıyorum. Gecikme yok kadar az ve ek olarak ise daha akıcı bir oyun deneyimi sağlatıyor. Ek olarak rehber de yazdıklarımı da üstüne eklerseniz güzel bir oyun deneyimi sağlar sizlere.

Son düzenleme:
İşlemci ve ekran kartı modeli nedir?
RAM bilgilerini de belirt. (3200 MHz TCL16 Kingston 16 GB vb.)
Hangi oyunlarda stutter yaşıyorsun? CS2 ile Valorant tarzında e-spor mu veya RDR2, GoW tarzında AA++ bir oyunda mı?

Ryzen 5 7500F, RTX 4070 Super, Kingston Beast EXPO 6000 MHz CL30 1X16. çoğu oyunda yaşıyorum hocam ama CS2, Valorant gibi oyunlarda daha belli oluyor, CS2'deki frametime göstergesi 5-6 seviyesinde seyrederken bir anda 13-14 seviyesine anlık olarak fırlıyor ve anlık takılma yaşatıyor.

Ryzen 5 7500F, RTX 4070 Super, Kingston Beast EXPO 6000 MHz CL30 1X16. çoğu oyunda yaşıyorum hocam ama CS2, Valorant gibi oyunlarda daha belli oluyor, CS2'deki frametime göstergesi 5-6 seviyesinde seyrederken bir anda 13-14 seviyesine anlık olarak fırlıyor ve anlık takılma yaşatıyor.

Dediğimi yaptınız mı hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı