Yüksek gerilim yüzünden bilgisayar ve ekipmanlar yandı

383505

Hectopat
Gece yüksek gerilim oldu evdeki çoğu elektronik aletler bozuldu bilgisayar, klavye, mouse dahil. Şikayet ettiğimizde sorunun onlardan kaynaklı olmadığını söylediler. Bu bilgisayarı uzun emekler sayesinde almıştım durumum olmadığı için bilgisayardaki ekran kartını satıp anakarttan görüntü alıyordum. Ama bunu da elimden aldılar yüksek gerilim yüzünden bilgisayar yandı ne yapacağımı bilmiyorum.

Gece yüksek gerilim oldu evdeki çoğu elektronik aletler bozuldu bilgisayar, klavye, mouse dahil. Şikayet ettiğimizde sorunun onlardan kaynaklı olmadığını söylediler. Bu bilgisayarı uzun emekler sayesinde almıştım durumum olmadığı için bilgisayardaki ekran kartını satıp anakarttan görüntü alıyordum. Ama bunu da elimden aldılar yüksek gerilim yüzünden bilgisayar yandı ne yapacağımı bilmiyorum.
Geçmiş olsun akım korumalı priz şart.

Tüketici hekem heyeti ve tüketi mahkemesine başvurun hocam.
Tüketici olayı değil buradaki mevzu. Tüketici hakem heyeti veya mahkemesi bu olaya bakmaz. Karşı taraf satıcı/ithalatçı/sağlayıcı değil. Karşı taraf ya belediye ya kaymakamlık ya da valilik veya özel bir şirket. Tüketici işlemi yok burada.

Çok geçmiş olsun. Hakkınızı arayın mutlaka. Belki zararınızı karşılarlar.

Evet arkadaşlar bedaş İstanbul'da elektrik dağıtım firmasında calısan biri olarak söylüyorum eğer akım korumalı priz takılı değilse hiçbir şekilde şirket karşılamıyor anlaşmalarda bu şekilde ayrıyeten aldıgınız bilgisayarın garantisi yok ise yine hiçbir şeyi geri alamazsınız garantiniz var ise garantiye götürüp sistemin elektrik dağıtım firması yüzünden arızalandıgına dair bir belge alıp oldugunz bölgedeki elektrik dağıtım merkezine gidip şikayette bulunmanız gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı