Yüz ve vücut yağı kaybedilebilir mi?

xYper7

Decapat
Daha fazla  
Hepinize merhaba, ben bu yaz 15 yaşına gireceğim boyum 1.71 fakat kilom fazla olmamasına rağmen biraz göbeğim ve yüz yağım var hem göbeğimden kurtulmak hem de yüz hatlarımı daha belirgin hale getirmek istiyorum.

Son bir aydır yediklerime dikkat ediyorum her gün et, protein, yeşillik vb. tüketiyorum.

Hafta sonları 4 saat boks kursuna gidiyorum, ailem yazdırdı. Evimizde koşu bandı var her gün onu bir saat kullansam bahsettiğim sorunlarımdan kurtulabilir miyim? Ayrıca siz başka neler önerirsiniz?

Senin durumuna skinny fat deniyor, kas kütlesi az ve yağ oranı yüksek kişiler için kullanılan bir kavram. Dediklerin tabi ki yardımcı olur yağ yakarsın, benim tavsiyem azda olsa ağırlık kaldır ki vücut şekillensin.

Hepinize merhaba, ben bu yaz 15 yaşına gireceğim boyum 1.71 fakat kilom fazla olmamasına rağmen biraz göbeğim ve yüz yağım var hem göbeğimden kurtulmak hem de yüz hatlarımı daha belirgin hale getirmek istiyorum.

Son bir aydır yediklerime dikkat ediyorum her gün et, protein, yeşillik vb. tüketiyorum.

Hafta sonları 4 saat boks kursuna gidiyorum, ailem yazdırdı. Evimizde koşu bandı var her gün onu bir saat kullansam bahsettiğim sorunlarımdan kurtulabilir miyim? Ayrıca siz başka neler önerirsiniz?
Sıkılaşmak icin ağırlık idmanı yaptırırlar illa sana. Yediğine dikkat edip kardiyo yaptığın sürece dövüşçü fiziğini erişirsin. Düşük yağ, belirgin kaslar. Ama bodyci gibi olmayı bekleme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı