Yüzmeye giderek kilo alınır mı?

A1a2g2

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 2600x 3600mhz
Anakart: Asus B450m-K
Ram: Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz
Ekran Kartı: Asus PH-GTX1660TI-O6G
SSD: Toshiba OCZ TR200 480GB SSD Disk
Kasa: Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W Tempered Glass Gaming Kasa
Boyum 1.84 ve kilom 62 küçüklükten beri ara verilse de hep yüzmeye gittim, şu anda da tekrar başladım bugün ilk kez uzun aradan sonra 40 dakikada dinlenme dahil 820 metre yüzmüşüm toplam. Boyle yaparak kilo alma şansım var mı yoksa kilo mu veririm?

Boyum 1.84 ve kilom 62 küçüklükten beri ara verilse de hep yüzmeye gittim, şu anda da tekrar başladım bugün ilk kez uzun aradan sonra 40 dakikada dinlenme dahil 820 metre yüzmüşüm toplam. Boyle yaparak kilo alma şansım var mı yoksa kilo mu veririm?

Kilo vermekten kastınız yağ oranı azaltmak ise burada ağırlık olarak önem vermeniz gereken konu kalori alımı. Günlük fazladan kalori alımınız yok ise kalori açığı yarattığından kilo verebilirsiniz.

Kalori yakarak nasıl kilo verebilirsiniz? Genel anlamda kilo vermiş olursunuz.

Evet biliyorum ama daha fazla enerji harcarsam daha fazla yemek yerim diye düşündüğümden yazdım.

Kilo vermekten kastınız yağ oranı azaltmak ise burada ağırlık olarak önem vermeniz gereken konu kalori alımı. Günlük fazladan kalori alımınız yok ise kalori açığı yarattığından kilo verebilirsiniz.
Geçen sene bir haftada 3 kilo vermiştim yoğun bir programda

Kilo almaktan ziyade fit olursun daha iyi ama beslenmene dikkat et.
Yüzmek hoşuma gidiyor,beni rahatlatıyor o yüzden gidiyorum.

Yüzmek hoşuma gidiyor, beni rahatlatıyor o yüzden gidiyorum

Yüzmek hoşuma gidiyor, beni rahatlatıyor o yüzden gidiyorum

İstersen 10 km yüz kilo almak için harcadığının fazlasını yemen gerekir. Harcadığından az yersen hiç yüzmeden de kilo verebilirsin. Çok yüzersen çok yemek zorundasın tabii ki.

İstersen 10 km yüz kilo almak için harcadığının fazlasını yemen gerekir. Harcadığından az yersen hiç yüzmeden de kilo verebilirsin. Çok yüzersen çok yemek zorundasın tabii ki.

Ben de yukarıda bunu belirttim evet

Yaktığından fazla kalori alman lazım. tabii ki yüzebilirsin ama ne kadar çok hareket edersen o kadar fazla kalori yakarsın ve kilo alman için daha çok yemen gerekir.
Evet yukarıda belirttim

Yani şunu merak ediyorum çok fazla kilo vermemek için az yuzmekle daha fazla yüzmek arasında bir fark olur mu?

Hocam hareket edersen kilo alımına katkı olmaz vermene katkın olur amacın kilo almaksa çok fazla kardiyo egzersizleri yapmanı önermem.

İşte ben de yüzmeyi kafa dağıtmak için kullanıyorum, yani hem verdiğim kiloyu geri almak hem de kafa dağıtmak olur mu ikisi bir arada

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı