Harry Potter a bayılırım şahsen hocam. Tüm filmlerini izledim ve kitaplarını okudum. Ama nedense giriş kısmımı yavaş anlamadım. Sıkıcı geldi ilk 30 dksi.(lotr)Bu soruyu buraya soruyorsan yani daha izlemediysen zaten izleyesin yok, ilgini çekmiyor demektir. Zaten bir insan fantastik, heroic, destansı, Orta Çağ işlerinden zevk alıyorsa LOTR filmlerini hemen izlerdi demek ki senin ilgini çeken şeyler değil ve izlememişsin, başkaları seviyor diye de ilgini çekmeyen bir şeyi izlemek zorunda değilsin.
Tolkien'in oluşturduğu orta dünya dünya fantastik edebiyatına yön vermiştir, Harry Potter, Game of Thrones'ya da dünyada yaratılan billimum fantastik eser Tolkien'in dünyasından ilham alınarak etkilenerek oluşturulmuştur yani fantastik edebiyatın atası kabul edilir.
Dizi için soruyorsan orta dünyayı çok sevenin bile izlememesi gereken bir yapım.
Çok detaylı kitapları var hocam. Filmleri de güzeldir ama imkanın varsa hobbitten başlayıp kitapları okumanı tavsiye ederim.Sizce izlemeli miyim? Seriye aşık olanlar neden çok sevdiğini yazabilirse güzel olur.
Yaşın küçükse harrpy potter a bayılman normal, lotr daha yüksek yaş kitlesine hitap ediyor.Harry Potter a bayılırım şahsen hocam. Tüm filmlerini izledim ve kitaplarını okudum. Ama nedense giriş kısmımı yavaş anlamadım. Sıkıcı geldi ilk 30 dksi.(lotr)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.