Yüzüstü bırakan kıza karşı ne yapılabilir?

@569801 yapacak bir şey yok vallahi ne deyim bir sure zorlanırsın alışırsın sonra arkadaş bulmak kolay benim de oldu böyle dönemler rahat çıkarsın önüne bak.
Vallahi bıktım ama gittikçe deliriyorum, ya hayatıma çıkan her insan mı böyle olur ya? Vallahi artık imreniyorum insanlara, bir tane arkadaş çıksa hayatıma bende sakinleşeceğim ama çıkmadı gitti, çok denedim ama olmuyor hocam. Amacım kendimi acındırmak falan değil öyle anlaşılmasın lütfen. :)

Vallahi bıktım ama gittikçe deliriyorum, ya hayatıma çıkan her insan mı böyle olur ya? Vallahi artık imreniyorum insanlara, bir tane arkadaş çıksa hayatıma bende sakinleşeceğim ama çıkmadı gitti, çok denedim ama olmuyor hocam. Amacım kendimi acındırmak falan değil öyle anlaşılmasın lütfen. :)

Düzgün insanlar seç direk arkadaş falan olma tam tanımadan çok sinir bozucu bir durum biliyorum ben de.

Şimdi olaylara derinden girmeyeceğim fakat yaşayanlar daha iyi anlayacaktır bir döneminiz olur ki sokakta ki yaşlı ama nasılsın diye sorsa bütün derdinizi ağlaya haykıra dökersiniz. İşte bu kız da benim için sokakta ki amcaydı, neyse derdimi anlattım ve sonrasında zaman geçti, hoşlandığım birisiydi ve itiraf ettim, pişman değilim bir daha olsa bir daha itiraf ederim. Lakin bu kız benim zor dönemlerim olduğunu bile bile, hiç arkadaşım olmadığını bile bile, benden bahanelerle uzaklaştı, yüzüstü bıraktı. Öfkeliyim, ne yapabilirim? Ayrıca ben yazmadan yazmıyor, son derece yapmacık davranıyordu. Bunu sonradan anladım maalesef üzgünüm.

Kıssasa kıssas...

Ya da direk hayatınızdan o kızı çıkarabilirsiniz:D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı