SeanStrickland
Hectopat
Vallahi bıktım ama gittikçe deliriyorum, ya hayatıma çıkan her insan mı böyle olur ya? Vallahi artık imreniyorum insanlara, bir tane arkadaş çıksa hayatıma bende sakinleşeceğim ama çıkmadı gitti, çok denedim ama olmuyor hocam. Amacım kendimi acındırmak falan değil öyle anlaşılmasın lütfen.@569801 yapacak bir şey yok vallahi ne deyim bir sure zorlanırsın alışırsın sonra arkadaş bulmak kolay benim de oldu böyle dönemler rahat çıkarsın önüne bak.
Vallahi bıktım ama gittikçe deliriyorum, ya hayatıma çıkan her insan mı böyle olur ya? Vallahi artık imreniyorum insanlara, bir tane arkadaş çıksa hayatıma bende sakinleşeceğim ama çıkmadı gitti, çok denedim ama olmuyor hocam. Amacım kendimi acındırmak falan değil öyle anlaşılmasın lütfen.![]()
Şimdi olaylara derinden girmeyeceğim fakat yaşayanlar daha iyi anlayacaktır bir döneminiz olur ki sokakta ki yaşlı ama nasılsın diye sorsa bütün derdinizi ağlaya haykıra dökersiniz. İşte bu kız da benim için sokakta ki amcaydı, neyse derdimi anlattım ve sonrasında zaman geçti, hoşlandığım birisiydi ve itiraf ettim, pişman değilim bir daha olsa bir daha itiraf ederim. Lakin bu kız benim zor dönemlerim olduğunu bile bile, hiç arkadaşım olmadığını bile bile, benden bahanelerle uzaklaştı, yüzüstü bıraktı. Öfkeliyim, ne yapabilirim? Ayrıca ben yazmadan yazmıyor, son derece yapmacık davranıyordu. Bunu sonradan anladım maalesef üzgünüm.
Kız okuldan falan ayrıldı hocam, defoldu gitti anlayacağınız.Kıssasa kıssas...
Ya da direk hayatınızdan o kızı çıkarabilirsiniz![]()
İntikam iyi bir şey değildir bence büyüklük sizde kalsın derler ya onu yapmak lazım.Kız okuldan falan ayrıldı hocam, defoldu gitti anlayacağınız.Hem intikam gütmenin iyi bir şey olmadığını anladım, intikam karşınızdakini değil sizi bitiriyor bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.