Yuki taro GP2 alınır mı?

adoliva

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Boyum 1.58 kilom 50 diğer motorlarda boy sorunundan dolayı rahat edemiyceğimi düşündüğüm için bu motora yöneldim sizce yuki GP2 alınır mı? Ayrıca fiyatı da oldukça uygun top Speed videolarını falan da izledim 125CC'ye göre bayağı iyi gidiyor.

Görünüş açısından bayağı güzel fakat Japon motorları hariç diğerleri uzun ömürlü olmuyor zaten.
Fiyat açısından cidden bu para bu motora verilmez. Yine de sizin tercihiniz.

Merhaba. Boyum 1.58 kilom 50 diğer motorlarda boy sorunundan dolayı rahat edemiyceğimi düşündüğüm için bu motora yöneldim sizce yuki GP2 alınır mı? Ayrıca fiyatı da oldukça uygun top Speed videolarını falan da izledim 125CC'ye göre bayağı iyi gidiyor.

Göstergedeki sapma çok fazla GPS de 133 civarı gidiyor. Yuki, Arora ve Mondial gibi Çinli alma alacağın en aşağı Çinli RKS olsun olabiliyorsa Benelli olsun Benelli tarafında RKS bir tık daha kaliteli malzemeler kullanılıyor. Onun haricinde Bajaj ve CFMOTO gayet kaliteli.

Aslında birazda kişinin kullanım tarzına bağlı isterse Japon olsun isterse Kore isterse Çinli kötü kullanıp bakımları yapmadıktan sonra hiçbirisi dayanmaz.

GP 2 sahibiyim merak ettiklerinin hepsini bana sorabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı