Yulaf kilo aldırır mı?

MeTluX

Decapat
Daha fazla  
Sabah okula gitmeden önce yediğim bir tarif var geceden yapıp buzdolabına koyuyorum sizlerle paylaşmak isterim.
-Kaynar suyu kasedeki yulafın üzerine döküp 3-5 dk bekliyorum ve süzüyorum.
-Soğuk sütü yulafın üstünü geçecek kadar koyuyorum.
-Bir muzu alıp kasenin içine atıp eziyorum.
-2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi koyuyorum.
-Üstünede biraz Hindistan cevizi atıyorum.

Bu tarif kilo aldırır mı? Kilo almak istemiyorum.

Sabah okula gitmeden önce yediğim bir tarif var geceden yapıp buzdolabına koyuyorum sizlerle paylaşmak isterim.
-Kaynar suyu kasedeki yulafın üzerine döküp 3-5 dk bekliyorum ve süzüyorum.
-Soğuk sütü yulafın üstünü geçecek kadar koyuyorum.
-Bir muzu alıp kasenin içine atıp eziyorum.
-2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi koyuyorum.
-Üstünede biraz Hindistan cevizi atıyorum.

Bu tarif kilo aldırır mı? Kilo almak istemiyorum.
Kilo aldırır demeyelim ama günlük kalori ihtiyacını geçersen alırsın. Bu tarifte baya kalorili bir tarif.

Günlük alman gereken kalori miktarını aşmadığın sürece sorun olmaz ama bu tarif yüksek kalorili bir tarif.

Kilo almak istemiyorsanız neden bu tarifi uyguluyorsunuz? Asıl kendinize sormanız gereken soru bu.

İnternette görüp yapmıştım ve hoşuma gitmişti özellikle seçmedim yani okuldan oncekı gece yapıyorum hızlı ve tok tutuyor.

Bunun yerine farklı tarif önerisi olan varsa yapabilirim.

İnternette görüp yapmıştım ve hoşuma gitmişti özellikle seçmedim yani okuldan oncekı gece yapıyorum hızlı ve tok tutuyor.

Bunun yerine farklı tarif önerisi olan varsa yapabilirim.
Dostum evinde tarti varsa, yoksa bile yakindaki bi saglik ocaginda eczanede haftada 1 kez tartiya cik, 1 ayda ortalama kilon degismediyse sikinti yoktur. Bu bizim cevaplayabilecegimiz bi soru degil senin yasini kilonu boyunu yag oranini hicbir seyini bilmiyoruz kendin tartilip bakacaksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı