Yunanistan TL kullanmaya başladı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çin'le kendini neden karşılaştırıyorsun? Senin ülken Çin'den çok mu farklı? Doğuya neden müdahale edilmiyor sokaklarda silahlı insanlar geziyor? Siz sanıyorsunuz ki bizim durumumuz daha iyi diğer ülkelere göre ama bizim sonumuzda iyi değil. Ülkelerin ana gücünü eğitimli yetişmiş insan belirler bu insanları düzgün kullanırsan dünyanın en iyi ülkelerinden birisi olursun kullanamazsan sürünürsün bu kadar basit.

Şu sözü geçen tiplerin kimler olduklarını ben neden anlamadım acaba?
Bazı insanlar neden önce aynaya bakarak ya da en yakın bir komşusuna; "benim bu vatan için, insanlık için ne gibi bir yararım oldu" demeden başkalarını kötüler ki?

Her ne kadar kim ya da kimlerden söz edildiğini anlamamış olsam da, ki bununların benim için hiç bir önemi yok, önemli olan o kişi ya da kişilerle aynı çatı altında yaşamam.
Vatansever bir insanın bu gibi konular açıp insanların midesini bulandırarak ülkeye en büyük hainliği aynı zamanda tecavuzü yapmış sayarım.

Irkçılık yapmak için; başlığı ABD olarak atarsınız ancak içeriğinde Rusya çıkar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…