Yurt dışı çift simli iPhone 14 Pro Max kaç ay kullanılabilir?

Talhaq

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 12 var bende aktif olarak. Onu satıp iPhone 14 Pro Max almak istiyorum yurt dışı.
Ve IMEI kaydı yaptırmadan da kullanmak istiyorum.
Çift SIM olacağı için 4 ay SIM 1, diğer 4 ay ise SIM 2, diğer kalan 4 ay için de e SIM almak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

Nereden alacağınıza göre değişir. Bazı modellerde fiziksel SIM yok, çift e-SIM var. Bazılarında bir fiziksel bir e var. Bazılarında da sadece 2 fiziksel var. 2024 nisanda alıp kullanmaya başlarsanız 2025 ağustosa kadar kaydettirmeden kullanabilirsiniz.

Nereden alacağınıza göre değişir. Bazı modellerde fiziksel SIM yok, çift e-SIM var. Bazılarında bir fiziksel bir e var. Bazılarında da sadece 2 fiziksel var. 2024 nisanda alıp kullanmaya başlarsanız 2025 ağustosa kadar kaydettirmeden kullanabilirsiniz.
Hocam sadece 2 tane fiziksel SIM'i olan bir iPhone 14 Pro Max modeli olduğuna emin misiniz? Bilmediğimden soruyorum.

Hocam sadece 2 tane fiziksel SIM'i olan bir iPhone 14 Pro Max modeli olduğuna emin misiniz? Bilmediğimden soruyorum.
Benimki öyle. Max değil fakat fark edeceğini sanmıyorum. Çin pazarı için üretilmiş diye biliyorum. Ortadoğu ve Uzakdoğu civarlarından alınırsa böyle geliyor.

Ya benim de çok bilgim olmadığı için soruyorum iPhone 14 Pro da olur
Eğer öyle çift simli 4+4 varsa kalan 4 ay için de yurt dışı telefonlara e SIM veriyorlarsa almak istiyorum tanıdıklardan alacağım zaten sorarım alırken var mı diye.

kapalı kutu

Ya benim de çok bilgim olmadığı için soruyorum iPhone 14 Pro da olur
Eğer öyle çift simli 4+4 varsa kalan 4 ay için de yurt dışı telefonlara e SIM veriyorlarsa almak istiyorum tanıdıklardan alacağım zaten sorarım alırken var mı diye.

kapalı kutu
Sadece 2 SIM hakkınız var. Son 4 ay kapanır telefon her türlü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı