Yurt dışı iPhone 11 Pro 10 bin TL'ye alınır mı?

5 senelik cihaz kapalı kutu olsa ne olacak? O bataryadan ne hayır gelir?

Üstelik cihaz yurt dışı. Hadi onu geçtim; satıcı tanıdık değilmiş. Onu da geçtim; 4+4 ile maksimum 8 ay kullanılacak. Ne uğraşmaya değer, ne de kalan 4 ayı vasat bir iPhone cihaz ile geçirmeye. Kısaca alınmaz.

Fark ettiysen ben telefonu önermedim. Bana sorulan soruları cevapladım. Bulabiliyorsa kapalı kutu alsın demenin nesi yanlış? 8 ay kullanmak isteyip istemedigine bırakın kendi karar versin.
 
Fark ettiysen ben telefonu önermedim. Bana sorulan soruları cevapladım. Bulabiliyorsa kapalı kutu alsın demenin nesi yanlış? 8 ay kullanmak isteyip istemedigine bırakın kendi karar versin.
Ben de fikrimi söyledim. Size soru şeklinde söylemek garip olmuş olabilir tabi ama mantıksız bulduğumu o şekilde ifade ettim. Bir telefoncu 5 senelik bir cihazı kapalı kutu olduğunu iddia ederek satıyorsa orada bir bit yeniği vardır bana göre. Karar kendisinin zaten.
 
Yurtdışı telefon alacaktım, 1 haftada araştıra araştıra konunun uzmanı oldum. 15 serisi dışında telefoncuların sıfır kapalı kutu diye sattığı bütün cihazlar yenilenmiş, toplama yan sanayi telefonlar. Alma parana yazık edersin, hepsi dolandırıcı. iPhone 15 serisi altındaki modelleri sadece normal kişilerden belki yurt dışından orjinal sıfır getirilme bulabilirsin. Ek olarak iPhone 13 ve üzeri iphone modellerinde 1 esim - 1 fiziki avrupa sürümlerini çift fiziki sim kart gibi kullanabiliyorsun, her sene esim alıp eski hattı iptal ettirmene gerek kalmayacak. Yurtdışından akrabaya getittireceğim bu sene, varsa imkanın yurtdışından tanıdığa getirttir, onun dışında güncel iphone modelleri dışında bu işe bulaşma, parana yazık sahte telefona para vermiş olursun.
 
Yurt dışı telefon alacaktım, 1 haftada araştıra araştıra konunun uzmanı oldum. 15 serisi dışında telefoncuların sıfır kapalı kutu diye sattığı bütün cihazlar yenilenmiş, toplama yan sanayi telefonlar. Alma parana yazık edersin, hepsi dolandırıcı. iPhone 15 serisi altındaki modelleri sadece normal kişilerden belki yurt dışından orijinal sıfır getirilme bulabilirsin. Ek olarak iPhone 13 ve üzeri iPhone modellerinde 1 esim - 1 fiziki Avrupa sürümlerini çift fiziki SIM kart gibi kullanabiliyorsun, her sene esim alıp eski hattı iptal ettirmene gerek kalmayacak. Yurt dışından akrabaya getittireceğim bu sene, varsa imkanın yurt dışından tanıdığa getirttir, onun dışında güncel iPhone modelleri dışında bu işe bulaşma, parana yazık sahte telefona para vermiş olursun.

Satıcı tanıdığım olmadığı için vazgeçtim. Tanıdığım bir yerden bu işi halletmeye çalışacağım.
 

Geri
Yukarı