Yurt dışı iPhone 14 Pro Max alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7535HS 16 GB 4800MHZ DDR5 RAM RTX 3050 6GB
Msi Bravo 15 C7UDX
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba, arkadaşlar Huawei telefonumdan Y. D iPhone 14 Pro Max almayı planlıyorum. 4 ay SIM 4 ay e SIM süresi var 4 ay için çift telefon kullanmaya değer mi sizce? Veya düz 13 TR mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, arkadaşlar Huawei telefonumdan y. D iPhone 14 Pro Max almayı planlıyorum. 4 ay SIM 4 ay e SIM süresi var 4 ay için çift telefon kullanmaya değer mi sizce? Veya düz 13 TR mi almalıyım?

Yurt dişiyla uğraşırım diyorsanız alın. Ben 3 gün önce iPhone 16 Pro aldım yurt dışı.

Bana sorarsaniz bence değmez, ama çok kişi yapıyor illa iphone'um olsun diyorsanız yapanlar var.
İphone hastası değilim hocam ama son zamanlarda ilgimi çekmeye başladı. Huawei telefon beni kanser edince İphonenin arayüzleri olsun kameraları olsun çok hoşuma gitmeye başladı. Şuanki telefonuma Youtube bile yüklenmiyor Gbox kurdum.

Yurt dişiyla uğraşırım diyorsanız alın. Ben 3 gün önce iPhone 16 Pro aldım yurt
Hocam son 4 ay uğraştırır sadece onun dışında bir şeyi yok bi tane 6s veya o router cihazlar var SIM kartı takılan onlardan almayı planlıyorum.

İphone hastası değilim hocam ama son zamanlarda ilgimi çekmeye başladı. Huawei telefon beni kanser edince İphonenin arayüzleri olsun kameraları olsun çok hoşuma gitmeye başladı. Şuanki telefonuma Youtube bile yüklenmiyor Gbox kurdum.
Ben Samsung'ta dediğiniz şeyleri yaşamadım hiç, bir telefon 5 sene rahat götürüyor. Onları yaşamamak icin iphone şart değil. Ama tabii ki tercih sizin.

Yurt dişiyla uğraşırım diyorsanız alın. Ben 3 gün önce iPhone 16 Pro aldım yurt dışı.
Annem de pro max almış 120 bin tlye. Tr'den... Biraz dövüştük ama sonra boşverdim.

Elinin altında garanti bir telefonun olmasını istiyorsan 13 tercih et. Bakmışsın bir karar çıkar 4+4 olayı 2+2'ye düşerse vs. düşündürür adamı. Böyle bir karar şu anlık yok ama çıkar mı çıkar. IMEI kayıt parası 45 bin olmuşken 4+4 ay olayı çok makul geliyor insanlara.

Ben Samsung'ta dediğiniz şeyleri yaşamadım hiç, bir telefon 5 sene rahat götürüyor. Onları yaşamamak icin iPhone şart değil. Ama tabii ki tercih sizin.

Yani tabii ki değil hocam Samsung, Xiaomi gibi cihazlar kullandım. Huawei beni kanser etti uzun vade götürecek bir telefon istiyorum. Samsung A12 ve Redmi 10 kullandım hepsi aynı segment telefonlardı. Şu an Huawei Nova 9 SE kullanıyorum. Play Store'deki Uygulamalarım bir kısmı telefonda yok Gbox kurmak zorundayım.

Elinin altında garanti bir telefonun olmasını istiyorsan 13 tercih et. Bakmışsın bir karar çıkar 4+4 olayı 2+2'ye düşerse vs. düşündürür adamı. Böyle bir karar şu anlık yok ama çıkar mı çıkar. IMEI kayıt parası 45 bin olmuşken 4+4 ay olayı çok makul geliyor insanlara.
Evet hocam ondanda korkuyorum. İmei ücretleri astronomik fiyatlara çıkıyor illa imeiye para ödetmek adına böyle uygulamalar yapabilirler.

Yani tabii ki değil hocam Samsung, Xiaomi gibi cihazlar kullandım. Huawei beni kanser etti uzun vade götürecek bir telefon istiyorum. Samsung A12 ve Redmi 10 kullandım hepsi aynı segment telefonlardı. Şu an Huawei Nova 9 SE kullanıyorum. Play Store'deki Uygulamalarım bir kısmı telefonda yok Gbox kurmak zorundayım.

Evet hocam ondanda korkuyorum. İmei ücretleri astronomik fiyatlara çıkıyor illa imeiye para ödetmek adına böyle uygulamalar yapabilirler.
Evet bu ara milletten koparmak icin her sey çıkabilir, yazarken korkmadim degil. A12 baya düşük segment bir telefon, bence daha orta bir sey sizi memnun edebilir.

Bu yüzden bütçeyi biraz daha arttırıp 15 almak en iyi seçenek olabilir ama 13'te yeterli cihaz.

Evet bu ara milletten koparmak icin her sey çıkabilir, yazarken korkmadim degil. A12 baya düşük segment bir telefon, bence daha orta bir sey sizi memnun edebilir.
Hocam Yasak mı bilmiyorum ayrıca konu dışı olacak ama iphone 11 veya pro serilerine imei atıldığını duydum sizce alıp imei atsam götürür mü ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı