Yurt dışı iPhone alınır mı?

Arkadaşlar selamün aleyküm şuan elimde mi note 10 lite var ve bunu satıp üstüne biraz para koyup yurtdışı iPhone 11 pro Max almak istiyorum. Ardından yurtdışı telefonu kullanmak için TR bir tane iPhone 7 almayı düşünüyorum. Bu 4+4 ay olayı ile uğraşmak istemiyorum direk ikisinide yanımda taşıyarak kullanacağım wifi direct ile bağlasam aramalar gelirmi ve bi sıkıntısı olurmu bu olmassa ben direkt kayıtlı redmi note 13 pro plus almak istiyorum ne önerirsiniz
 
Arkadaşlar selamünaleyküm şu an elimde mi Note 10 Lite var ve bunu satıp üstüne biraz para koyup yurt dışı iPhone 11 Pro Max almak istiyorum. Ardından yurt dışı telefonu kullanmak için TR bir tane iPhone 7 almayı düşünüyorum. Bu 4+4 ay olayı ile uğraşmak istemiyorum direk ikisini de yanımda taşıyarak kullanacağım Wi-Fi Direct ile bağlasam aramalar gelir mi ve bir sıkıntısı olur mu bu olmazsa ben direkt kayıtlı Redmi Note 13 Pro Plus almak istiyorum ne önerirsiniz?

Hocam bende de Note 10 Lite vardı şöyle söyleyeyim ben iPhone geçtiğimden beri pil sıkıntısı çekiyorum ama alırsan 12 veya 12 Pro al ben 12Pro aldım gayet memnumum bir tek sıkıntı şarj.
 

Geri
Yukarı