Yurt dışı iPhone mu almak daha iyi yoksa yurt içi iPhone mu?

immortal1881

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar başlıkta da belirttiğim gibi yurt dışı alırsam IMEI kaydı yaptırmak zorunda kalacağım ya da daha fazla para ödeyip uğraşmayayım mı? Sizlere sormak istedim.

Yurtdışı cihaz alıp geçici kayıt yaptırabilirsin 2 aylık 80 lira filan

1,5 yıldır kullandığım 12 pro max cihazım var şuan geçici kayıt ile kullanıyorum tamamen yasal ve güvenilir

Yurtdışı cihaz alıp geçici kayıt yaptırabilirsin 2 aylık 80 lira filan

1,5 yıldır kullandığım 12 pro max cihazım var şuan geçici kayıt ile kullanıyorum tamamen yasal ve güvenilir
Yılbaşından sonra tekrar 8 ay kullanılabilir hale geliyor mu cihaz? Ben bu duruma güvenemediğimden yurtiçi İphone 13 aldım yoksa yurtdışı 13 Pro Max'de gözüm kaldı.

Dostlar başlıkta da belirttiğim gibi yurt dışı alırsam IMEI kaydı yaptırmak zorunda kalacağım ya da daha fazla para ödeyip uğraşmayayım mı? Sizlere sormak istedim.
Ömrünün sonuna kadar kullanacaksanız yurt dışı daha mantıklı. Sonra satılacaksa yurt içi.

Yurt dışı cihazı resmi olarak IMEI kayıtlı yaptırmak için 2731 TL + pasaporta ihtiyacın var. Eğer TR'den almaktan daha ucuza geliyorsa alabilirsin.
2732 TL hocam. 😂

Yılbaşından sonra tekrar 8 ay kullanılabilir hale geliyor mu cihaz? Ben bu duruma güvenemediğimden yurtiçi İphone 13 aldım yoksa yurtdışı 13 Pro Max'de gözüm kaldı.
cihazda hiçbir sorun olmuyor kapanma vs filan isterseniz 2 , 4, 6, 8 gibi sürelerde uzatmalar yapabiliyorsunuz istediğiniz zamanda kendi pasaportunuza kayıt yapabiliyorsunuz btk dan size kayıt için kalan süre geliyor her ayın başında

Yurt dışı cihazı resmi olarak IMEI kayıtlı yaptırmak için 2731 TL + pasaporta ihtiyacın var. Eğer TR'den almaktan daha ucuza geliyorsa alabilirsin.
pandemiden dolayı geçici kayıt olayı var pasaport gerekmiyor yasal olarak 2 aylık dönemlerde uzatabiliyorsun 2732 tl vermenize gerek yok pasaportada

Çok daha ucuza geliyor IMEI kaydı yapınca sonsuza kadar kullanabilir miyim peki?
Evet pasaport kaydı bir kere yapılır tekrar gerek yok kayda

Pasaport kaydı yaptırırsanız sizin adına kayıtlı pasaport ve sizin adına kayıtlı hat ile çalışır başka hat kullanamazsınız telefonda satmak isterseniz bu şekildeki cihaz kimsenin işine yaramaz

Pandemiden dolayı geçici kayıt olayı var pasaport gerekmiyor yasal olarak 2 aylık dönemlerde uzatabiliyorsun 2732 TL vermenize gerek yok pasaportada

Evet pasaport kaydı bir kere yapılır tekrar gerek yok kayda

Pasaport kaydı yaptırırsanız sizin adına kayıtlı pasaport ve sizin adına kayıtlı hat ile çalışır başka hat kullanamazsınız telefonda satmak isterseniz bu şekildeki cihaz kimsenin işine yaramaz

Arkadaşlarımdan duyduğuma göre yurt dışına gidip gelmek lazımmış sanırsam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı