Yurt dışı iPhone'u kullanmak zor mu ve kullanılır mı?

ZODIAC12

Centipat
Daha fazla  
Sizce yurt dışı telefon alıp yanına eski bir iPhone ile paylaşim ile kullanım oluyormuş galiba. Tam bilmiyorum. Sizce yanımda 2 telefon taşımak sıkıntı yaratır mı? Evden çok çıkan biri değilim. Yanımda bence sorun olmaz ama bu biri beni arayınca yurt dışı telefonda gözükecek sistem nedir? Ben anlamadım bunu. Ne yapıp eski telefona gelen arama yurt dışı telefona cikiyor?

"Diğer aygıtlarda arama" özelliğiyle iCloud hesabınızla giriş yapmış olduğunuz cihazlardan aramaları cevaplayabilirsiniz.
Peki bu sağlıklı mı? Her arama düşer mi yoksa bazen bug vs oluyor mu? Ve paylaşım limiti var demişlerdi aylık. 1 ayda 10gb internet paylaşarak yeter mi? Mobilde hiçbir kullanım yapmıyorum genelde evde olduğum için. Evde de paylaşım yapmam. Annem babam sevgilim dışında arayan yok. Onu da eski aldığım iPhone da cevaplarım yani

1- Arama sınırı yok. İstediğin kadar arama alabilirsin son 4 ay 2. cihazla kullanırken.
2- Bu sistem Apple’ın kendi özelliği olan İCloud arama yönlendirme ile çalışıyor. Aynı İCloud hesabını eski iPhone’a da giriyorsun. Daha sonra ayarlardan telefon bölümünden arama yönlendirmeyi aktif ediyorsun kolay bir işlem.
3-Bağlantı kopması olmuyor. Çevremde kullanan arkadaşlar var çok fazla eski iPhone’dan uzaklaşmazsınız bir sıkıntı olmuyor. Bu sistem ile gayet mantıklı bir şekilde kullanılır. Yurt dışı aldığınızda değer.

Peki bu sağlıklı mı? Her arama düşer mi yoksa bazen bug vs oluyor mu? Ve paylaşım limiti var demişlerdi aylık. 1 ayda 10gb internet paylaşarak yeter mi? Mobilde hiçbir kullanım yapmıyorum genelde evde olduğum için. Evde de paylaşım yapmam. Annem babam sevgilim dışında arayan yok. Onu da eski aldığım iPhone da cevaplarım yani
Limit yok. Cihazlar birbirine yakın olduğu sürece bir sorun yaşamazsın.

1- Arama sınırı yok. İstediğin kadar arama alabilirsin son 4 ay 2. cihazla kullanırken.
2- Bu sistem Apple’ın kendi özelliği olan İCloud arama yönlendirme ile çalışıyor. Aynı İCloud hesabını eski iPhone’a da giriyorsun. Daha sonra ayarlardan telefon bölümünden arama yönlendirmeyi aktif ediyorsun kolay bir işlem.
3-Bağlantı kopması olmuyor. Çevremde kullanan arkadaşlar var çok fazla eski iPhone’dan uzaklaşmazsınız bir sıkıntı olmuyor. Bu sistem ile gayet mantıklı bir şekilde kullanılır. Yurt dışı aldığınızda değer.
Limit yok. Cihazlar birbirine yakın olduğu sürece bir sorun yaşamazsın.
tesekkur ederım cevaplar ıcın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı