Yurt dışı kayıtsız telefonda internet kullanmak

berat önel

Kilopat
Merhabalar iPhone 11 Pro Max kullanıyorum. İki sorum var birincisi cihaz ile yurtdışına çıkıp geldiğimde tekrar açılır mı süreli olarak?
Ve de kayıtsız şekilde nasıl internet kullanabilirim? Sım kartımı takabileceğim internet yayan bir cihaz mevcut mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar iPhone 11 Pro Max kullanıyorum. İki sorum var birincisi cihaz ile yurtdışına çıkıp geldiğimde tekrar açılır mı süreli olarak?
Ve de kayıtsız şekilde nasıl internet kullanabilirim? Sım kartımı takabileceğim internet yayan bir cihaz mevcut mu?
Ben yurt dışına gittiğimde oradan hat alıyorum ve öyle kullanıyorum.

Wi-Fi arama ile arama yapabilirsin galiba.

Yurt dışı hattını Türkiye'de mi kullanıyorsunuz anlayamadım tam olarak.
Türkiye'de olduğum zamanlarda Turkcell kullanıyorum. Yurt dışına çıktığımda ise o ülkenin herhangi bir servisinden hat alıyorum. Zira Türk hatlarını Avrupa'da kullanınca gereksiz fazla fatura geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı