Yurt dışı PS5 Pro mu yoksa sistem toplamak mı?

ForceY

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:İntel i5 12500H Ekran Kartı: GTX 1650Tİ RAM:16 GB DDR4 :SSD1TB M2
Merhaba yakın zamanda yurt dışına çıkacağım. 24 bin TL'ye PS5 Pro almayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım. Şu anda ekran kartı 1650 olan bir oyuncu laptopum var ve PS4 Slim cihazım var. Sizce yurt dışından uygun fiyata PS5 Pro mu almalıyım yoksa Türkiye'de 50k sistem mi toplamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yakın zamanda yurt dışına çıkacağım. 24 bin TL'ye PS5 Pro almayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım. Şu anda ekran kartı 1650 olan bir oyuncu laptopum var ve PS4 Slim cihazım var. Sizce yurt dışından uygun fiyata PS5 Pro mu almalıyım yoksa Türkiye'de 50k sistem mi toplamalıyım?

50 bin TL'ye sistem toplamak daha mantıklı gibi geldi. PS4 Slim günümüz için kötü sayılmaz.

50.000 TL'lik sistem, kesinlikle PlayStation 5 Pro'dan daha iyi ve daha çok işlevsel olacaktır. PlayStation ile sadece oyun oynanırken PC'de Hem oyun oynayıp hem de istediğiniz çoğu şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Bu yüzden 50.000 TL sistemi öneriyorum ancak unutmayın ki kullanım amacınıza göre değişir, para sizin kararı siz vereceksiniz Hocam. Bu yüzden hangisi sizin için daha işlevsel ise onu satın alınız.

Daha çok bilgisayar oyunlarına sahipseniz ve klavye/mouse kullanmaya yatkınsanız (Gamepad isterseniz alırsınız tabi.) bir de grafikleri daha yüksekte ve yüksek FPS oynamak istiyorsanız PC.

PS oyunlarına sahipseniz ve pahalı fiyatlarıda karşılayabiliyorsanız. Salonda oturup, oynama derdiniz varsa ve daha çok konsol kafasındaysanız PS5.

Düz mantık PC daha karlı olsada buradaki en temel şey sizin hangisini kullanmak isteyeceğiniz. PS5 için oyunlarınız varsa PS5 ile devam edersiniz. PC için varsa PC ile.

24K PS5 Pro için resmen bedava. Ayrıca 24K'ye PS5 Pro gücünde sistem de yok ek olarak GTA 6 oyunu da en iyi bu konsolda çalışacak. Halihazırda bilgisayarın da varmış o sebepten konsol mantıklı olur PS4 artık oyun desteğini kaybeden, fosil bir makine diğer arkadaşlar neye göre yeter demişler anlamadım. Cebine 24K da para kalıyor sistem almazsan, fosil konsolunu da satınca 34-35k gibi paran sende kalır. Gerek oyun almak gerek başka şeyler için fazlasıyla yeter size. CD sürücüsü alarak oyunları CD ile alarak çok cüzi tutarlara da getirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı