Yurt dışı telefon mantıklı mı?

BerkerLoki

Hectopat
Kek günü
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Ben iPhone X kullanıcıyım ama model yükseltmek istiyorum ve cok para vermek istemiyorum aklımda şöylebi plan var;

Yurt dışı 14Pro Max'i 8ay kullanım hakkım varmış kullanıp 4 ay X kullansam mantıklı mıdır?

Bence mantıklı 4 ay çok fazla bir süre değil ve hattınız X de takılıyken hotspot paylaşıldığında diğer cihaza bildirim arama vs her şey geliyor bu şekilde de kullanılabilir.

Arkadaşlar merhaba,
Ben iPhone X kullanıcıyım ama model yükseltmek istiyorum ve cok para vermek istemiyorum aklımda şöylebi plan var;

Yurt dışı 14Pro Max'i 8ay kullanım hakkım varmış kullanıp 4 ay X kullansam mantıklı mıdır?
8 ay kullanımdan sonra kalan 4 ayı arama aktarma özelliği ile kullanırsın. Yani X'i 2.telefon olarak kullanırsın.

Bence mantıklı 4 ay çok fazla bir süre değil ve hattınız X de takılıyken hotspot paylaşıldığında diğer cihaza bildirim arama vs her şey geliyor bu şekilde de kullanılabilir.

Aynı iCloud varsa direk diğeride caliyormusda sorun olan internet paylasımında hızlı şarj bitmezmi iPhone x'in?

8 ay kullanımdan sonra kalan 4 ayı arama aktarma özelliği ile kullanırsın. Yani X'i 2.telefon olarak kullanırsın.

Teşekkür ediyorum hocam saygılar:)

Şu an devlet getirtmiyor Sahibinden'de 30k ya ilanlar var oralardan almayı düsünüyorum.
Aman diyeyim dikkatli olun. Piyasada çok fazla toplama iPhone var ve sıfır diye satılıyor.
Jelatin felan her şeyi birebir yapabiliyorlar. Sıfır telefon aldım diye seviniyorsunuz ama içi onlarca başka telefondan toplanmış oluyor.
Çok güvenilir bir yerden almaya özen gösterin derim.

Kimisi benim gibi 2.telefon taşımayı (hele de alt model olup bataryası biraz problemliyse) sevmez. Kimisi de keyfine düşkündür biraz cefa çekmeyi de göze alır 2 cihazla gezerim problem olmaz der. O tamamen senin inisiyatifinde olan bir şey. İki iphone'de de aynı icloud'u gir. Hattın X'te takılıyken diğer cihazına da arama düşecek. Arada bir de cebinde powerbank ile gezeceksin mecburen çok fazla dışarıda olan birisiysen. Ama yurtdışında 14 Pro Max ile 15 Pro Max arasında çok fazla fiyat farkı yok. Almışken 15 serisini alırsan daha iyi olur.

Kaldı ki Türkiye içerisinde birisinden Yurtdışı cihazı sıfır olarak nasıl bulursun bilmiyorum. Genelde İphone kimse getirmez. Gidip kendin alıp geleceksen onu bilemiyorum ancak kimseye güvenmemeni şiddetle tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı