Yurt dışına çıkmak için neler gerekli?

Daryl1dx

Kilopat
Katılım
15 Kasım 2018
Mesajlar
2.936
Makaleler
1
Çözümler
19
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar dostlar. Yaklaşık 4 ay içinde Almanya'ya gitmek istiyorum. Daha önce (Kıbrıs harici) hiç çıkmadığım için bilgisizim biraz :D Yaklaşık 5 gün falan kalacağım. Gerekli olan tüm şeyleri anlatabilecek birileri var mı?
 
Gerekli tüm belgeler hakkında bir bilgim yok ancak geçenlerde Volkan Konak'ın vizesi bile reddedildi ve konser iptal edildi, ret oranları %50'nin üzerine çıktı. Artık şans işi diyebiliriz yani... Gidebilirseniz iyi yolculuklar.
 
İyi akşamlar dostlar. Yaklaşık 4 ay içinde Almanya'ya gitmek istiyorum. Daha önce (Kıbrıs harici) hiç çıkmadığım için bilgisizim biraz :D yaklaşık 5 gün falan kalacağım. Gerekli olan tüm şeyleri anlatabilecek birileri var mı?

Shengen vizesi alman gerekli. Şu aralar ret alan bayağı insan varmış. Davetle birlikte vize aldığım için ret yemedim. Çalışma vizesiydi. Ülkeden ülkeye istenilen belgeler değişiyor. Turistik için İtalya ve Yunanistan tavsiye ediyorlardı. Ama aldığın vize hangi ülkeyse oradan giriş yapmalısın.
 
Yakın zamanda ABD vizesi aldım, tabi daha önce aldığımdan dolayı verdiler. Ama Shengen için de ret oranlarının arttığını söylediklerinde umursamazdım. Onur Akın da alamamış, hatta geçenlerde bir Polis memuru yurt dışında düğün yapacak ve maalesef vize alamamış :)
 
Sanırım yine de bir şansımı deneyeceğim... Umarım başarırım :D Kısa süreliğine gideceğim aslında :(
 
Döneceğini kesin kanıtlarsan çıkacaktır. Adamlarda ondan korkuyor 😅
Cidden öyle bir şansım varsa kanıtlarım ya :D

Saçma gelecek ama bir şey soracağım, Almanya için kargo gönderebileceğim güvenilir bir yol biliyor musunuz?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı