Daha fazla
Kaçırdığın nokta bu eleştirilerin sürekli aynı olduğunu söylüyorsun. Peki neden böyle? Belki de karşıda bunları hiç takmayan birileri olduğu için olabilir mi? Mesela insanlar 5 yıl önce de fabrikalarımızı satmayalım, diyordu. 10 yıl öncede. 15 yıl öncede. Haliyle üretim, üretim, üretim diyen insanlar. Hep aynı şeyi tekrarlamak zorunda kaldılar. Ama bir türlü ciddiye alınmadılar. Hatta hep aynı eleştiri yeter be bile deniyor. Ne yapsın bu insanlar o zaman, eleştiriler hep aynı diye sussunlar mı? Birazda ya bu kadar eleştiri var, acaba niye diye düşünmek lazım. Bir yerden elin taşın altına sokulacaksa zaten bunu yapması için insanlar seçiyoruz. Vergi veriyoruz. İşte birilerinin tercihleri yüzünden o eleştiriler hiç bitmiyor. Çünkü o yanlış kişilerin bu eleştiriler umrunda bile değil. Haliyle sorun çözülmüyor.
Sorunlar çözülmeyince de insanlar umutsuzluğa düşüyor ve Türkiye'yi terk ediyorlar. Avrupa'da yaşamak varken böyle bir ülkeye dönmek ister miydiniz? Hiç kimse istemez. Bir umut insanlar doğruyu yanlışı dile getirmeye devam ediyor. Belki çözülür diye.
Sorunlar çözülmeyince de insanlar umutsuzluğa düşüyor ve Türkiye'yi terk ediyorlar. Avrupa'da yaşamak varken böyle bir ülkeye dönmek ister miydiniz? Hiç kimse istemez. Bir umut insanlar doğruyu yanlışı dile getirmeye devam ediyor. Belki çözülür diye.
Son düzenleme: