Yurt dışından iPhone 15 Pro Max getirilir mi?

Erdym

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben şu an yurt dışındayım ve burada 512 GB iPhone 15 Pro Max 40-45 bin TL arası tutuyor yani kayıt ücreti versem bile daha ucuz. Ama haberlerde 2. telefon yasak diye bir şey okudum ve bunu tam anlamadım. Buradan alacağım 2 telefon için mi yoksa benim telefonum dahil sadece 1 telefon mu? He bir de kayıt ettirmezsem daha sonra IMEI bağlattırabilir miyim?

Ben şu an yurt dışındayım ve burada 512 GB iPhone 15 Pro Max 40-45 bin TL arası tutuyor yani kayıt ücreti versem bile daha ucuz. Ama haberlerde 2. telefon yasak diye bir şey okudum ve bunu tam anlamadım. Buradan alacağım 2 telefon için mi yoksa benim telefonum dahil sadece 1 telefon mu? He bir de kayıt ettirmezsem daha sonra IMEI bağlattırabilir miyim?

2. telefonu getirtemezsin IMEI istediğin zaman bağlattırabilirsin ama sadece 6-7 ay kullanabilirsin yanlış hatırlamıyorsam.

Hocam bilgisayarlarda bu durum var mı çoğu laptop daha ucuz da.
Laptop direk sanki senin laptopunmuş gibi getirebilirsin . Yani Tr den almışsın da yanında yurt dışına çıkarmışsın gibi yapman gerekli. Sıfır kutusunda olursa dayarlar gümrük vergisini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı