- Makaleler
- 9
Zelda hâlâ tam oynanabilir değil ki.CEMU'da 4K 60 FPS en yüksek ayarlarda Zelda BOTW oynuyordum. Geçmeye değer mi?
Bu arada elinize sağlık![]()
Zelda hâlâ tam oynanabilir değil ki.CEMU'da 4K 60 FPS en yüksek ayarlarda Zelda BOTW oynuyordum. Geçmeye değer mi?
Kaplamalar bazen geç yükleniyordu. O konuda haklısınızZelda hâlâ tam oynanabilir değil ki.Zelda için geçilmez YUZU'ya.
Zelda hâlâ tam oynanabilir değil ki.Zelda için geçilmez Yuzu'ya.
Hocam denemeyin bile.Ellerinize sağlık. Acaba GT 540M ile Mario Maker 2 oynanır mı?![]()
Masaüstünde oynamak gerekiyor o zaman desenize. GTX 980 Ti var ve rahat açar sanırım. GT 540M ile de sanırım anca Snes9X ile SMW oynanır modlanmış.Hocam denemeyin bile.
Cemu'da 4K 60 FPS en yüksek ayarlarda Zelda botw oynuyordum. Geçmeye değer mi?
Masaüstünde oynamak gerekiyor o zaman desenize. GTX 980 Ti var ve rahat açar sanırım. GT 540M ile de sanırım anca snes9X ile smw oynanır modlanmış.![]()
Resimler kurulum için önemli. Bu yüzden sürprizbozan kullanmadım.Keşke sürprizbozan kullansaydınız.
Rehber harika olmuş, elinize sağlık.
Hangi donanımları kullanıyorsunuz?CEMU'da 4K 60 FPS en yüksek ayarlarda Zelda BOTW oynuyordum. Geçmeye değer mi?
RTX 2060.Hangi donanımları kullanıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.