YZF R125 alınır mı?

Merhaba, motor almaya karar verdim ve yaşım gereği sadece 125CC kullanıyorum. Sizce R125 alınır mı? İki sene sonra hızlıca satabilir miyim?

Tek kelime alma. İstersen yakın zamanda satan arkadaşıma yönlendirebilirim seni. 2 gün önce bunun muhabbetini yaptık sorunsuz aldı motoru ama sonradan çok sorun çıkardı tecrübe amaçlı aldıgı için sorun yaratmadı ama drift L kullanıyordu bundan önce ve sordugumda drift L hem daha rahat hem de daha sorunsuz demişti aklım olsa almazdım diyor. Alma sakın çok eski motor ve çok büyük gerçekten çok büyük grenajları yani. Git driftl L al daha iyi.
 
Tek kelime alma. İstersen yakın zamanda satan arkadaşıma yönlendirebilirim seni. 2 gün önce bunun muhabbetini yaptık sorunsuz aldı motoru ama sonradan çok sorun çıkardı tecrübe amaçlı aldıgı için sorun yaratmadı ama drift l kullanıyordu bundan önce ve sordugumda drift l hem daha rahat hem de daha sorunsuz demişti aklım olsa almazdım diyor. Alma sakın çok eski motor ve çok büyük gerçekten çok büyük grenajları yani. Git driftl l al daha iyi.

Hocam dediğiniz problemler kronik mi yoksa önceki kullanan yüzünden mi bir de galiba birkaç ay sonra yeni R125 gelecek diyorlar fakat ne kadar doğru bilmiyorum.
 
Hocam dediğiniz problemler kronik mi yoksa önceki kullanan yüzünden mi bir de galiba birkaç ay sonra yeni R125 gelecek diyorlar fakat ne kadar doğru bilmiyorum.

Gelse bile TR'ye geleceğini sanmam hocam. Kronik olup olmadıgını bilmiyorum ama eski motor ne kadar iyi bakılmış bir şey alırsanız alın benim tabirimle çöp olacaktır çok masrafa gireceksiniz. Tavsiyem bu kadar eski motorları almayın CBR 125 dahil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı