Z kuşağı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Artık cellat tarafından öldürülmeye hazırım. Gel beni al. :D

Ödcfc saçmalığını genellikle alfa kuşağının dikkatini çekiyor ülkeyi Z ve Y ler kurtarır ama 2'si bir olması lazım.

Evrenin en boş tartışmalarından biri kuşakları tartışmaktır y kuşağı Z kuşağına laf ederken kendi kuşaklarını hiç düşünmüyor her kuşağın faydalı faydasız kesimi vardır X kuşağı zamanıda okuma yazma bileni memur yapıyorlardı onlarda y kuşağına laf ediyordu.

Bana göre Z kuşağı batıya özeniyor ve hayal dünyasında yaşıyor sosyal medyanın ve mevcut iktidarın değişmesini isteyen chp, iyi parti hdp gibi partilerin gazına geliyorlar ve Twitch yayınları Instagram yayınları açarak Z kuşağının oyunu almaya çalışıyorlar bunu başarabilecekler mi evet başarabilecekler gibi gözüküyor.

Bana göre Z kuşağı batıya özeniyor ve hayal dünyasında yaşıyor sosyal medyanın ve mevcut iktidarın değişmesini isteyen chp, iyi parti hdp gibi partilerin gazına geliyorlar ve Twitch yayınları Instagram yayınları açarak Z kuşağının oyunu almaya çalışıyorlar bunu başarabilecekler mi evet başarabilecekler gibi gözüküyor.

Sizin düşüncelerin böylemiş.

Son düzenleme:
Doğruca Z kuşağını eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Nasıl ki önceki nesillerin karakteristik özellikleri ve ahlak yapıları çevresel şartlar ve ebeveyn davranışları neticesinde şekillenmişse Z kuşağının durumu da böyledir.

Bende Z kuşağındayım. Fakat hiçbirinden hiçbir şey olamaz. Tek bir becerileri yok ve hiçbir şeyi denemek veya yapmak istemiyor. Hepsi cahil cühela fakat Instagram'da gördükleri birkaç post sayesinde kendilerini bir şey sanıyorlar. Kimse bir yerini kaldırmıyor ve çoğunluğu bencil olan bir nesil. Tabii ki buna herkes dahil değil ama çoğunluk böyle. Bu yüzden bizden bir b*k olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı