Z kuşağı neden kötüleniyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendileri bir şeyi beceremeyince, suçu diğer nesile atıyorlar. Y kuşağının çoğu Z kuşağına elinizde internet var kullanmayı bilmiyorsunuz derler. Fakat bunun insanların kişiliği ile bir alakası yoktur.
İnsanlar kolaya alıştıkça umursamamaya başlar.

Z kuşağı internetle doğdu, ve büyüdü. Bunu kendisinin bir parçası olarak görüyor.
Değerli bir şey olduğunu hissetmiyor. Sanki hep varmış gibi düşünüyor.
Kısacası önceki nesilde nadir olan şeyi sonra gelen nesil "çok faydalı" amaçlar için "kullanmayınca" cahil oluyor. Özeti budur.

Şu an özel bir okulda 7. sınıf öğrencisiyim. Ortam, toksik arkadaşlar, cahillik gibi birçok sebep altında çok ucu açık bir konu birçok arkadaşım 16-19 yaş arasında olduğu halde nedense yaşıtlarıma göre olgunluğum düşükmüş ki, olgun biri olduğumuda bu büyük arkadaşlarım söylüyor. Bence ortam, toksik arkadaşlar, cahillik baş sebepleri. Ayrıca aile, eğitim sistemi de dahil edilebilir.

Acaba nasıl sansür koyuyorsunuz?
Mobildeyim de göremedim.
Neyse iyi geceler herkese.
sa.PNG
resim_2020-12-30_000650.png

Şu an özel bir okulda 7. sınıf öğrencisiyim. Ortam, toksik arkadaşlar, cahillik gibi birçok sebep altında çok ucu açık bir konu birçok arkadaşım 16-19 yaş arasında olduğu halde nedense yaşıtlarıma göre olgunluğum düşükmüş ki, olgun biri olduğumuda bu büyük arkadaşlarım söylüyor. Bence ortam, toksik arkadaşlar, cahillik baş sebepleri. Ayrıca aile, eğitim sistemi de dahil edilebilir.
"Özel okul". Çoğunlu "kodaman"lardan oluşan Toxic aile çocuklarının mekânları.

"Özel okul". Çoğunlu "kodaman"lardan oluşan toxic aile çocuklarının mekânları.

Katılıyorum. Allah'tan benim sınıfımda 2 3 tane öyle arkadaş var.
Sadece o kelimeler açıklıyor gerisini zaten. Sizin gibi özel okula giden bir sürü arkadaşım var çevreleri gerçekten berbat.

Bence birazda okula bağlı yani 1 2 tane kampüsü olan ve eski geçmişi olmayan (2-3) yıllık okullarda verilen eğitimlerde biraz toksikleştiriyor 🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı