Z kuşağı Türkiye'de mal ya da mülkü nasıl alacak?

Tamam katılıyorum size ama çözümü kaçmak mı?
Kimse elini taşın altına koymak istemiyor, Atatürk boşuna bunlarla savaştı.
Hocam başka çözümümüz var mı ?
Eli taşın altına koymak sadece sizle bizle olacak iş değil ki, koskoca bir gençlik bunu yapmalı, herkes gerçekleri mikrofon karşısında bağırmalı ki bir işe yarasın. Bunu bir kişi iki kişi 10 kişi 50 kişi yapsa anında içeri tıkarlar ama yüzbinlerce kişi yaparsa ülke birbirine girer.

Siz de farkındaysanız bahsettiğimiz kesimin hepsi Atatürk düşmanı. Çalışan beyinler öldürülüyor, Türkiye planlı ve programlı bir şekilde cahilleştiriliyor. Andımız gibi çocukluğumuzun gururu olan şeyler niye kaldırıldı ?

Malum kanalda bile reklam arası geçişlerde yol, köprü, hastane gösteriliyor. Sırf bunun bile kimlere hitap ettiği belli.

Kur, enflasyon ve faiz aynı anda yükseliyorken (ki bu üçünün aynı anda olması neredeyse imkansız gibi bir şeydir) açlıktan ağzı kokan bir deri bir kemik kalan insanlar her şey çok güzel diye gezerken, 2022 gibi bir yılda hâlâ kadınların açık giyinmesi, alkol içilmesi gibi şeyler medyada, ekşi sözlük’te, twitter’da gündem olurken başka bir çözüm görebiliyor musunuz ?

Bitti hocam bitti bırakın artık. Ben Türkiye’den ümidimi kestim, ileride cahiller ordusuyla, araplarla, afganlarla ne yapıyorlarsa yapsınlar. Üniversitemi bitirdiğim an gideceğim.

Ve ben bu ülkeden gitmekle vatan haini de olmam, terörist de olmam tam tersi bu düzeni devam ettirmek isteyenler bir numaralı teröristlerdir.

Son olarak, asıl hedefin din olduğunu hepimiz biliyoruz, hâlâ gündemde Allah Peygamber konularıyla hedef kitlelerini kendilerine çekiyorlar.

Eğer bu düzeni destekleyenler, bu düzenin başında olanlar Müslüman ise ben Müslüman değilim.
 
Değişikliğin bir yerden başlaması lazım ama.

Neden bizde bir adım atmıyoruz?

Hükümet değişirse eğer dolar en fazla 13 falan olur. Üretmiyoruz çünkü tüketiyoruz. Hükümet değişmeli ancak medeti başkasından beklemeyin. Burada hükümetin payı kadar bizim payımızda var. Suçlular arasında bizde varız ve bunu kimse inkar edemez.
.
 
Siz de farkındaysanız bahsettiğimiz kesimin hepsi Atatürk düşmanı. Çalışan beyinler öldürülüyor, Türkiye planlı ve programlı bir şekilde cahilleştiriliyor. Andımız gibi çocukluğumuzun gururu olan şeyler niye kaldırıldı?

Halkın büyük kısmı zaten cahil, sadece cahil olan öğrenemesin diye paralı medya kuruluşları ile anlaşıp insanları kandırıyorlar.
 
Selam sosyal tayfasi,

Bence en iyi cozum suriyelilerin bu ulkeden gonderilmesi.
Simdi bana irkci demeyin abi benim milletim copten ekmek yiyorsa ve suriyeliler nargile tutturuyorsa bu zaten basli basina adaletsizliktir.
Gelelim konuya eger ulkeden 5 milyon Suriyeli gonderilirse ve bir basit mantik ile dusunursek.
Her evde 5 Suriyeli kalıyorsa bu 1 milyon ev demektir eger 1 milyon ev bosta kalirsa seve seve ev fiyatlri dusecektir.
 

Geri
Yukarı