Rehber Z11 modlama, switch ve keycaps değişimi

Attığınız sitenin fotoğrafında da 5 pin gözüküyor.
Eki Görüntüle 2264563

Fotoğrafı yanlış koyacak kadar olamazlar diye düşünüyordum sanırım fotoğraftaki yanlış 3 pin.

Bence de fotoğraflar yanlış çünkü buradada 3pin yazıyor.

O zaman 3 pin de anlamadığım şey fotoğrafta nasıl 5 pin koymayı becermişler. Bildiğin dolandırıcılık bu. Bu saatten sonra ürün satıcıların koyduğu fotoğraflara da güvenmeyeceğim .

Son düzenleme:
@rexom_0 bu arada mod+switch değimi bende pek yaramadı, red switchler ile aynı ses oldu ama kang whıte daha sessiz ve tok.

@rexom_0 bu arada mod+switch değimi bende pek yaramadı, red switchler ile aynı ses oldu ama kang whıte daha sessiz ve tok.

Bende yoktum switchler gelmiş yarın hem bant hem de bu tabak kaplamak için kullanılan maddeleri alıp modlayacağım.

Eline sağlık.

Fazla değil, modlamak için alıntı yaptığım kişinin rehberine bakın.
O daha güzel anlatmış.
Ben heyecandan 1 kelimeyi 2 kere yazmışım

Ben modlamayı şimdi bitridim Allah boyle switchlerin belasını versin çıkmıyor hepsini kırdım neredeyse foam için ne bir madde bulamadım bende foam yapmadım ama tape mod yaptım klavye çok güzel oldu sesi de tok yay sesi de gitti bir tane daha modlama var galiba space gibi uzun tuşlara yapılıyor ama ben bulaşmadım bir daha asla açmam galiba kasanın içini.

Kasanın içini açmadan yaparsın hocam o modu.
Backspace'i çıkarıp alt tarafına stabilizer ve switch girişini engellemeyecek şekilde maskeleme bandı yapıştırıyorsun bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…