Z97 Sistemde Mac OS X Kurulum Sorunu

mertdt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Sistemime Mac OS X Yosemite sürümünü kurmak istiyorum. Bunun için birkaç farklı deneme yaptım fakat sonuca bir türlü ulaşamadım. Yükleme ekranına geçmek için 'Clover Bootloader' dan onay verdiğimde sürekli olarak "PCI begin configuration" hatası verip tekrar başlatıyor bilgisayarı.

Anakartın BIOS ayarlarından CFG lock ve vt-d yi kapattım.

Bootloader'da calışmayınca denediğim kodlar da bunlar : -v -f GraphicsEnabler=No PCIRootUID=0/1 and npci=0x02000 npci=0x3000

Sorunun kaynağını hala çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem:

intel 4460
msi z97-g43
msi gtx970
2*4gb kingston hyperx savage 1600mhz cl9

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi kurulum imajını kullanıyorsun? Config.plist dosyanı uygun düzenledin mi ? Aşağıda paylaştığım rehberde ki adımları takip et. Ayrıca yine aynı rehberden HD4600 config.plist dosyası ile dene.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/beta-os-x-10-10-3-raw-ve-dmg-İmajı.185235/

Hangi kurulum imajını kullanıyorsun? Config.plist dosyanı uygun düzenledin mi ? Aşağıda paylaştığım rehberde ki adımları takip et. Ayrıca yine aynı rehberden HD4600 config.plist dosyası ile dene.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/beta-os-x-10-10-3-raw-ve-dmg-İmajı.185235/

Recep beyin paylaştığı 10.10 sürümünü kullanıyordum. Şimdi sizinkini indirmeye başladım. config.plist üstünde bir değişiklik yapmadım. videolarda gördüğümü hatırlamıyorum o ayar kısmını belki de atlamışımdır. Sizin rehberinizle tekrar deneyip sonuçları bildiririm.

Edit: Belirtmeyi unutmuşum. Windows 8.1 ile dual boot yapmak istiyorum. 2 tane harddiskim var. Mac ve Windows ayrı disklerde olucak. Nasıl bir ayar yapmam gerekir?

Hiç bir ayar yapmana gerek. Zaten ayrı HDD'lerde kurulumu tavsiye ediyoruz.

Rehberdeki HD4600 config dosyasını indirdim fakat nasıl degiştiriceğimi bulamadım. İçinde birden fazla dosya var. USB'deki EFI/clover/config.plist ile değiştirmem gerekiyor diye biliyordum ben?

İçinde sadece bir adet Config.plist dosyası var. Bunu USB içindeki ile değiştir. ( eskisinin yedeğini al mutlaka )

Denedim fakat değişen bir şey olmadı. Başka bir öneriniz var mı?

Edit: Dün mesajıma aldığım hatanın ekran görüntüsünü eklemeyi unutmuşum. Bu mesaja ekliyorum.

IMG_20150515_143724__1431690734_92.4lll4.30.248.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı