Başladığında tecrübelerini buraya yazar mısın?Yardımınız için teşekkür ederim. Hayırlısıyla başlayacağız.
Başladığında tecrübelerini buraya yazar mısın?Yardımınız için teşekkür ederim. Hayırlısıyla başlayacağız.
Nasıl stajyer oldun ki? Zabıt katibi için KPSS'den 70 puan almamız gerekiyor değil mi?
Knk bi instagrama bakar mısın oradan numaranı at olmazsa pek girmiyorsun.Mesleki ve teknik Anadolu lisesinde okuyorum. Okulumun adalet bölümünün zabıt katipliği mesleğini okuyorum. Son sene staj yapıyoruz. Bu arada 70 puan olsa da klavyede iyi de olmak lazım en az 120 vuruşun olmalı 90 dediklerine bakma rakiplerini elemen lazım. O da yetmez mülakatta seni sevmeleri lazım. 200 vuruşun olsa bile oradaki adamlar seni sevmediyse geçmiş olsun mesleğe alınmıyorsun (sanki çok güzel bir meslekte...)
Hocam ne mezunusunuz? Bende düşünüyorum ama sanırım lise mezunları olamıyorum bilmiyorum.Hocam evrakları teslim ettim. Biraz geç kaldınız. Ama deneyip göreceğim. Sevmezsem ayrılırım.
Lise mezunları da başvurabiliyor fakat katiplik için sertifika falan olması gerekiyor.Hocam ne mezunusunuz? Bende düşünüyorum ama sanırım lise mezunları olamıyorum bilmiyorum.
Ben de mübaşir olarak evrakları teslim ettim, varsa bu mesleği yapan tecrübelerini söyleyebilir mi?
Lise mezunları da başvurabiliyor fakat katiplik için sertifika falan olması gerekiyor.
Tokat'a hocam.Nereye atandınız hocam?
Siz de mi yeni atandınız ve ne olarak atandınız?Nereye atandınız hocam?
Tokat'a hocam.
Siz de mi yeni atandınız ve ne olarak atandınız?
Size de hayırlı olsun. Tez zamanda alışırız inşallah.Hayırlı olsun, bende Trabzon'a atandım. İlçe için ayrı tercih verdik onun sonucu bekliyoruz. Zabıt Katibi olarak atandım.
Herhangi bir gelişme var mı hocam? Hâlâ hiçbir haber yok.Hayırlı olsun, bende Trabzon'a atandım. İlçe için ayrı tercih verdik onun sonucu bekliyoruz. Zabıt Katibi olarak atandım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.