Zalman i3 Edge kasa alınır mı?

Mstfhymn

Centipat
Bu iki kasa arasında kaldım.Zalmanın görüntüsü bir tık daha hoşuma gitti ama hangi kasa daha kaliteli emin olamadım. Hangi kasayı tercih etmeliyim?

Son düzenleme:
Önü cam kapalı kasa almanızı tavsiye etmem. Sanki kasaya bakarak mı işlerinizi halledeceksiniz? 1-2 saatlik uğraş keyfini bir kenara atın ve bu içerisindeki parçaları hangi kasa daha iyi soğutur diye düşünün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zalman olan alınır ama ilk resimlerde mesh sonrasında cam görünüyor ön panel. Değişebiliyor anlamına mı geliyor bu? Eğer değişebilirse mesh olarak süper görünüyor. Z3 Plus kullanmıştım, Zalman'dan memnundum.
Hocam i3 Edge modelinin önü kapalı. Normal i3'te full mesh. ZALMAN - i3edge

Zalman i3 Serisi Mesh Panel Beyaz Led Fanlı USB 3.0 Kasa, 4 Adet, 12 Cm: Amazon.com.tr Benim önerim ise bu model, full mesh.

Hocam i3 Edge modelinin önü kapalı. Normal i3'te full mesh. ZALMAN - i3edge

Zalman i3 Serisi Mesh Panel Beyaz Led Fanlı USB 3.0 Kasa, 4 Adet, 12 Cm: Amazon.com.tr Benim önerim ise bu model, full mesh.
Mesh olan model ülkemizde neredeyse yok.Olanlarda çok pahalı.550 TL civarlarında fiyatı.Önü mesh olan pollux modelini almalı mıyım sizce?

Mesh olan model ülkemizde neredeyse yok.Olanlarda çok pahalı.550 TL civarlarında fiyatı.Önü mesh olan pollux modelini almalı mıyım sizce?
400₺'lik bir link bıraktım ama yine de Pollux'ta alınabilir. Gamebooster GB-L06B'de alabilirsin.

Zalman N3 ve i3 arasında kaldım bir de darkflash aquiarius modeli arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim sizce.

Aldınız mı bilmiyorum ama yinede söyleyeyim kesinlikle N3 almalısınız. Mesh ve dikey ekran kartı ile beraber yüksek fiyatlı kasalarda görebileceğiniz kauçuk kablo koruyucuları ile rakipsiz..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı