Zalman Z11 Neo İncelemesi ve Montaj ( Türkçe )

Zalman'ın yeni f/p kasası olan Z11 Neo'yu inceleme vaktim oldu. Umarım sizler için yaralı bir paylaşım olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@gsenesgs1923 , @Ercüment Solmaz , @Silinen üye , @Silinen üye , @Uğur Öztürk , @VanquisheR_ , @Ilyas Ertürk , @Silinen üye , @MatSoline , @JaroxJamaica , @Silinen üye , @baypal , @Holymong ,

yorum ve eleştirileriniz için sağ olun. İyi seyirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
brltpc

Zalman Z11 Plus ile arasındaki fark nedir acaba? Birde merak ettiğim nokta, kasanın ön tarafına 2 tane 12cmlik fan takılıyor gösteriyordu bir fotoğrafta, ön kısım Plustan farklı olarak kapalı değil mi? Takılıyorsa bu yerlere 14cmlik fan takabilme şansımız nedir?
Ön kısımlara 14 cm'lik fan takamazsın 2 tane 12 cm takabilirsin z11 plustan farkı görünüşü, arkadaki pc yuvalarının sayısı, tasarımı geri kalan kısımları aynı diyebiliriz bir de yan kapaklarda 8 cm'lik fanlar mevcut z11 plusta yok diye biliyorum.

Ön kısımlara 14 cm'lik fan takamazsın 2 tane 12 cm takabilirsin z11 plustan farkı görünüşü, arkadaki pc yuvalarının sayısı, tasarımı geri kalan kısımları aynı diyebiliriz bir de yan kapaklarda 8 cm'lik fanlar mevcut z11 plusta yok diye biliyorum.
Ön kapak fanların hava akışını bloklamıyor mu?

Hayır alt kısım açık ve 2 kapağın yanında yanlar hava akışına yardım ediyor.
OqEOLn.jpg

Bahsettiğim kısımlar oralar değil yandaki ızgaralar orası zaten kapalı

Öncelikle söyleyeyim ses konusunda rahatsız değilim evet ızgara şeklinde değil ama hava akımı içeride olması gerektiği gibi çünkü alt kısım açık ve yanlarda gördüğünüz ızgaralı kısımlardan hava içeri giriyor. Zaten fark etti iseniz ön panel ana iskeletten yaklaşık 4 cm dışarıda yani fanlara tam yapışmıyor. Alacaksanız ve aklınız hava akımı konusunda şüphede ise kesinlikle olmasın incelememi izlerseniz ön taraftaki fanları gösterirken ne demek istediğimi anlarsınız. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Hocam bir sorum olucak. Kasanın camlı tarafının en alt kısmı ile, camın başladığı yer arası kaç cm ölçebilirmisiniz acaba ? Bilgisayar masası yaptırcamda kenara bilgisyarın düşmemesi için bir çıkıntı koyucam ama camı kapatmasını istemiyorum ondan sordum. İyi günler :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı