Zalman Z11 Neo İncelemesi

Fanların içerisinden dönüştürü çıkıyor. Direk güç kaynağına bağlıyorsunuz onları.
Ha tamam sağolun hocam rahatlattınız beni hocam fan yerleşimini şöyle yapmayı planlıyorum nasıl olur;
1- Ön taraftaki 12 cm fan pwm olmadığı için psuya bağlanacak.
2- Yanlardaki 2 fan Psuya bağlanacak.
3- Alt tarafa 14 cmlik 4 pin pwm fan alınacak ve anakarta bağlanacak.
4- üst taraftaki 12 cmlik fan pwm olduğu için anakarta bağlanacak. Yanına ek olarak 14 cm fan alınacak psuya bağlanılacak.
5- Arka taraftaki 12 cm fam pwm olduğu için anakarta bağlanılacak.

Hocam kısacası kasanın 2 pwm fanı ve alacağım 1 pwm fan dahil 3 fanı anakarta, geriye kalan 3 fanı ve alacağım 1 tane fanı psuya bağlayacağım ve 7 tane fan olacak. Hava sirkilasyonu iyi olur mu sizce ?

Hayırlı olsun çok güzel duruyor. Ancak şuan Hepsiburadada yok var mı başka bir yer satın alabileceğimiz?

Kasanız hayırlı olsun umarım uzun seneler seve seve kullanırsınız.Bende bu kasanın incelemesini sabırsızlıkla bekliyordum.Öncelikle ben yazın pc toplamayı düşünüyorum ve parçalar hemen hemen aklımda ve kasada çok kararsız kalmıştım.Önce zalman z11 plus hf1 kasasına baktım ve yorumlarda çok da iyi şeyler söylenmemişti.Sanırım bu kasa da eksiler giderilmiş.Ben kullandığım klavye-mause kırmızı siyah olduğu için uyum olması açısından kırmızı-siyah bir kasa arıyordum.Sizin yolladığınız resimde arkadaki ledlerin mavi olduğunu gördüm.Acaba bu ışığın rengini değiştirmenin imkanı varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…