Zalman Z11 Neo İncelemesi

dostum cevaplarsan gerçekten çok sevinirim vatan da 700wolt luk psu ile satılıyor bu kasa ben hem kasayı hmde işte içinde psu ile alıcam ama psu yetermi bilmiyorum pc yi yeni toplucam çok çok yakın zamanda gtx 970strıx işlemci i7 4790k 16gb ram 700w yeterli olurmu ?

Çok fazlasıyla yeterli.

Arkadaşlar 1 hafta oldu bu kasayı alalı ama çok pişman oldum,çok kalitesiz malzeme,kablolar ,soketler tam çin işi,dvdrom delikleri arkada kalıyor ve dvd rom ile kapak arasında 2 cm boşluk kalıyor,dvd kapağını açmak için içine bakıp düğmeyi bulmanız lazım,kablolar arkaya sığmadı yani gizleyemedim ,hdd kutuarının üstüne koydum,hdd yuvaları o kadar kötü plastikten her kırılacakmış gibi, ön kapağın arkasında fan var filitresi kapak açılmadan çıkmıyor, üstelik bu fanın havayı nerden alıp verdiğini anlamadım,kasa yanındaki fanlarında pek hava sirkülasyanu yapacak yerleri yok, yani kısaca görüntü güzel ama malzeme çok kalitesiz,kullanışsız hiç yavsiye etmem bende almış bulundum,keşke cooler master veya corsair alaydım.

Hepsini anakarta bağlamıyoruz. 4 tanesi anakarta geri kalanları ise Molex ile güç kaynağına.
Kasayı almayı düşünüyorumda. DVD-Rom harici başka bir şey takılmıyor mu? Tek yer var gördüğüm kadarıyla, ben ekstra 3.5'' fan kontrolcü takmayı düşünüyorum bu mümkün mü?

Kasayı almayı düşünüyorumda. DVD-Rom harici başka bir şey takılmıyor mu? Tek yer var gördüğüm kadarıyla, ben ekstra 3.5'' fan kontrolcü takmayı düşünüyorum bu mümkün mü?
ön kapak rahatlıkla çıkıyor cd yi pek kullanmassan alta alırsın fan kontrollerini üste aırsın ön kapakta yer yok ama kasada takmak için yer var ön kapak hiç hoşuma gitmedi bu yüzden ama kasa gayet iyi

Hocam hayırlı uğurlu olsun. Güle güle eskitin. 2 Saat kullanımdan sonra bileşenlerin sıcaklık değerlerini istiyoruz. Ha bide sistem full yükte iken görmek isteriz tabi.

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Bendede Zalman Z11 Plus vardı sevmedim Cooler Master Silencio 650 Pure aldım memnunum keşke Neo kasasıya deneseydim Tekrardan hayırlı olsun.

Ön kapakta dvd harici yer yok ,dvd den başka birşey takamazsınız,ben kart okuycu takacaktım takamadım,zaten ön kapak açılır kapanır şekilde değil,şekil harici hiç tavsiye etmem,verdiğim paraya yazık oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…