Zalman Z11 Neo İncelemesi

Kasadaki 3 tane fan kablosu ucu dişi ve güç kaynağındaki kablo uçları da dişi olunca 3 tane fanı kullanamadım. Sizde de böyle mi yoksa başka bir çözümü mü var?

Kasadaki 3 tane fan kablosu ucu dişi ve güç kaynağındaki kablo uçları da dişi olunca 3 tane fanı kullanamadım. Sizde de böyle mi yoksa başka bir çözümü mü var?
Evet bende sıkıntı yarattıda, ben harici iki fan almıştım onları taktım. İlerde yan kapaklara 2 adet 8cmlik fan takarım. Kendi fanları kullanmak istediğimde molex bağlantısı istiyor. Bende fan kontrolcü var, ona bağlamak için mecburen yan fanları ilerde değiştirmem gerekiyor.

Güç kaynağı kasa ile geliyor. İkisi de Zalman marka ama bunun sorun olacağını düşünmemişler mi? Bari erkek bir kablo ucu yap, güç kaynağına takabileyim. Erkekten erkeğe bir molex kablosu yok maalesef muhtemelen. Yalnız fanlar çok sessiz ve çok hoşuma gitti.

Kendimi salak gibi hissediyorum. Fan kablolarının ucu çift taraflı ve biri dişi biri erkek. Adamlar gerçekten gayet iyi düşünmüşler ve kalan 3 fanı da güç kaynağına takabileceğim.

nasıl çift taraflı bu kasayı bende almayı düşünüyorum içindeki güç kaynağı nasıl 12v kanalından ne kadar veriyor çift taraflı dediğinizi anlamadım

Alabilirsin dostum. 12 v kanalindan 696 w veriyor. Kasanin icinde 5 tane fan kasa kapaklarinin icindeki ufak fanlar molex kablo idi ve sadece disi cikis var saniyordum. Aslinda hem disi hem de erkek cikisa sahipmis 2 taraf da bir cikis veriyor. Guc kaynaginin disi kablosuna erkek kismini takabildim anlayacagin. T fani da kullanabiloyorum.

tamamdır teşekkürler tam olarak elle dokunamadığım kasaları anlayamıyorum vatan'a felan gidip bakarım bir iyice ellerim ona göre karar veririm ama tasarım olarak çok şık duruyor.

Ben vatana zalman z3 plus almaya gittigimde bunu gorup elle dokunarak beğendim ☺ sen dd begeneceksin kesin. Kasanin tek sevmedigim yani asus z170 pro gaming anakatimin kirmizi isiklari ile uyusmayan mavi ledleri☺ onu da ilerde daha peofesyonel daha sessiz kirmizi led fanlar ile halledecegim. Kasayi tam da bugun aldigim ssd takmak icin acmisken bu konuya cevap vermek de cok tesaduf oldu.

msi z170 krait gaming var siyah beyaz anakart benim ki

sizce bu kasamı yok sa bumu
CORSAIR CC-9011019-WW Vengeance C70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…