Zalman Z11 Neo İncelemesi

Merhabalar

merhabalar kolay gelsin. Yardiminiza ihtiyacim var zalman z11 neo kasam power kablolari yerinden çıktı ve hangis nereye takilmasi lazim bulamıyorum. 0538 453 02 69 bana yazabilir misiniz sizden kontrol edebilir miyiz? Cok acil ihtiyacim var tesekkurler pc yi acamiyorum

Merhabalar

merhabalar kolay gelsin. Yardiminiza ihtiyacim var zalman z11 neo kasam power kablolari yerinden çıktı ve hangis nereye takilmasi lazim bulamıyorum. 0538 453 02 69 bana yazabilir misiniz sizden kontrol edebilir miyiz? Cok acil ihtiyacim var tesekkurler pc yi acamiyorum

@SemihUluca Ekran kartı için acaba kaç cm yer var kasada ? Ölçmeniz mümkün mü 3 fanlı büyük bir ekran kartı sığar mı 30cm kadar olan ?

Videolarda gördüğüm kadarıyla hdd yuvaları çıkmadan sığmıyor. Ki onlar çıkmadan 26cm kadar yer var gibi görünüyor

Son düzenleme:
Bak şimdi çok merak ettim hangi ekran kartını sorduğunu Ben de onu soracaktım ama 400 cm yazıyor kendi açıklamasında sığacaktır heralde ya bu arkadaşınki de 3 fanlı zaten

Bir sorum var;kullanıcı incelemeleri bölümüne aldığım ürünün videolu incelemesini atabilir miyim? Yasaklı mı bu?

Peki kutu açılımı ile inceleme arasında zaman farkı olucak aynı konuda güncelleme olarak 2 ayrı video atsam sorun olmaz dimi? Sonuçta inceleme zaman alan bişey.
İncelemenin her türlüsü kafi bence. Sorun olacağını sanmıyorum. Eğer olursa da senin cezanı bana versinler usta

İk öncelikle hayırlı olsun güle güle kulanın .. mavi ekransız bol fpsli günlere inşallah.. hocam çok iyi ... alış verişi nerden yaptınız.. güvenilir yermi... kargolama sorunu varmı... güvenilirmi.. bilgi alabilirsem çok mutlu olurum.. bende yakında internetten alışveriş yapçağım.. korkuyorum biraz internetten fakat sizlere güvenmek istiyorum.. bilgi sahibi olabilirsek inşallah.

bu arada bütçeniz neydi .. nerden alışveriş yaptınız .. nereyi bize önerirsin..

şimdiden teşekür ediyorum..

Sonunda kurtuldunuz Dark kasasından, hocam . Hayırlı olsun.

Bende dark alcağım bi sorun varmıydı .. ? acaba bilgi edinmek istesem pişman olacağım işten kaçınırım belki..

Teşekkür ediyorum. Sorma bıktırmıştı artık. Darka para vermeyin arkadaşlar. Bu da benden bir tavsiye.

Dark ? niçin.. korktum biraz ya.. niçin para vermeyelim ki .. bende yakında bi kasa toplayacağım.. lütfen belirtin..

şimdiden teşekür ediyorum..

Son düzenleme:
Karanlık kötüdür kötülere yardım etmiyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…