Nasıl olmuş ? (Başka önerisi olan)

• Oy verenlerin toplamı
    33

AlimiTuran

Hectopat
Daha fazla  
Zalman Z11 Plus kasamı modladım. Orjinal halini de koydum. Kasamda FX 8350 4.0 GHz işlemci, R9 390X 8 GB Ekran Kartı, 32 GB LED'li RAM, sıvı soğutma, toplam 8 fan ( +3 tane de ekran kartında var), Fan kontrol ve kendim yerleştirdiğim kırmızı LED aydınlatma mevcut.
afd.jpg

asas.jpg

d.jpg

ddd.jpg

ss.jpg

Bu da orjinali.
ttt.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ustam aynı donanımlar bendede var fakat sadece kasa zalman z3 plus. Ekran kartım r9 380x 4gb. Oyun oynarken biraz kasadan fazla ses çıkıyor napabilirim. Yardımcı olur musunuz?

@AlimiTuran Hocam bende de aynı kasa var. Yan tarafını tam olarak böyle yaptırmak istiyordum. Nerden ? Ne kadar ? Nasıl yaptınız ? Birde kasayı nasıl yollayacam bir siteden yapan buldum ama pek güvenemedim.

Fazla ışıl ışıl olmasının dışında bence güzel olmuş hayırlı olsun. Keşke modifikasyonları yaparken aşamalı fotoğraf ve video çekseydiniz. Ya da en azından burada kasada hangi değişikliklerin yapıldığını listeleseydiniz. Öğretici ve bilgilendirici olurdu :)

@AlimiTuran Hocam bende de aynı kasa var. Yan tarafını tam olarak böyle yaptırmak istiyordum. Nerden ? Ne kadar ? Nasıl yaptınız ? Birde kasayı nasıl yollayacam bir siteden yapan buldum ama pek güvenemedim.

Bir abi var Tuzla'da kendi atölyesinde yapıyor , atladık gittik tuzlaya yaptırdık :LOL: , donanımhaber forumundan buldum abiyi ordan bakarsan bulabilirsin.50tl tl ye yaptırdım.

Fazla ışıl ışıl olmasının dışında bence güzel olmuş hayırlı olsun. Keşke modifikasyonları yaparken aşamalı fotoğraf ve video çekseydiniz. Ya da en azından burada kasada hangi değişikliklerin yapıldığını listeleseydiniz. Öğretici ve bilgilendirici olurdu :)

hmm mantıklı :D

Ustam aynı donanımlar bendede var fakat sadece kasa zalman z3 plus. Ekran kartım r9 380x 4gb. Oyun oynarken biraz kasadan fazla ses çıkıyor napabilirim. Yardımcı olur musunuz?

Benm kasada şuan 7fan var + 3tanede ekran kartının fanı var, benim kasanın sesini düşün :LOL::LOL: , ama umrumda değil sesi her şey performans için gayet iyi soğutuyor gerisi boş bence.

Fena olmuş kardeşim fakat bence ekipmanlarını da değiştir.
2k mönitör alıcam bitek , hangi ekipmanı değiştir diyorsun mesela.

Kasanın içindeki fanı nasıl ayarladın ? Prize mi takılı yoksa anakartın güç kablosuna mı ? Birde ledin kumandası var mı ? Bende yapacağım da ondan soruyorum :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı