Zalman Z3 öndeki USB'ler çalışmıyor

grkns

Megapat
Daha fazla  
Zalman Z3 kasam var ve i5 islemci anakartimi satip ASUS TUF Gaming B450 Plus + Ryzen 2600 aldim. Gerekli kablolari bagladim. Her sey calisiyor. Ön taraftaki USB çıkışları haricinde.

Ön kisimda 2X USB 2.0 1X USB 3.0 baglanti var. USB 3.0 calisiyor ama 2.0 olanlar calismiyor. Anakartta kasadaki baglantilari yaptim. Nerede eksik yapiyorum ya da nasil yapmaliyim? Elimde ASUS'un şeması var fakat kasanın o ön kısmından sadece.

-Power LED
-HDD LED
-Reset SW
-Power SW

Vardi ve bunlari bagladim. USB 2.0 icin bir kablo yok. Nasil yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de çalışmıyordu anakart eski diye uğraşmadım ama bu konuyu görünce tereddüt ettim. Bir çözüme ulaşırsan haberdar edersin.

Resimleri attim. Umarim anlasilabilir.

IMG_20190711_181842.jpg

USB 2.0 Kablosu takılı değil gözüküyor.

Eski anakartta ne takiliysa, yeni anakarta da onu taktim valla. Evet bir eksik var ama nerede bulamadim. Nasil bulayacağım bilmiyorum.

USB 2.0 larin oldugu yerden kablo inmesi lazimki anakartta USB 2.0 girisine takayim ama eski anakartta nasil calisiyordu anlam veremiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı