Zaman Geçirmek İçin Tavsiye

kazuhir4

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar:

Bir çoğumuz koca yaz tatilinde hunharca eğlenme hayalleri kuruyordu. Ama eminim çoğumuz evde ya oyun oynuyor ya da sosyal medya ile beynini eritiyor. Bizzat ben telefonu o kadar çok kullanıyorum ki batarya bozuldu iyice ve nükleer reaktör gibi sıcak sürekli bilgisayar da aynı şekilde. Zaten havalar sıcak klavye bile cayır cayır yanıyor. Siz ne yapıyorsunuz biraz öneride bulunun lütfen anime izlemekten kafa gitti benim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar, Telefon kullanıyorsun yada anime izliyorsun birde zaman geçirmek için tavsiye mi istiyorsun ? Sana dışarı çalışan insanları düşünmeni öneririm yada içinde bulunduğumuz durumu.

Bilgisayar, Telefon kullanıyorsun yada anime izliyorsun birde zaman geçirmek için tavsiye mi istiyorsun ? Sana dışarı çalışan insanları düşünmeni öneririm yada içinde bulunduğumuz durumu.
İş bulamadım ailemden kimse de uğraşmadı bulmama yardımcı olmada. Ne yazık ki tanıdık olmayınca olmuyor.

Ben hunharca calisiyorum. Haftada 3 gün calismam gereken yerde, kendi istegimle 5 gün calisiyorum.
Karinca gibiyim, yazin calisip, kisin yiyiyorum. :)

SAP konusunda yeni seminer projem kabul edildi.
SAP Software konusunda günde 12 kisiye ders veriyorum.

Zaman gecirmenin en iyi yolu kendinizi gelistirin, calisin. :)
Meyvesini ileride yerseniz. :)

Ders çalış. Kitap oku. Film veya belgesel izle. Kursa git. Eğitim seti izle. Sen zamanını iyi değerlendirmeye çalış. Yapacak çok iş var. Parası az bile olsa bir işte çalış. Ben yeni başladığım işte hiç izin yapmadan çalışıyorum. Sabah erken geliyorum. Akşam geç çıkıyorum. Bunların karşılığını ileride alırsın. şimdi vaktini iyi değerlendirme zamanı.

Yazın yabancı dizi izliyorum, bisiklet sürüyorum, web sitesi ve oyun geliştiriyorum. Vaktimi iyi geçirdiğimi düşünüyorum. Oyun dediğimde profosyonel birşey değil. Sadece bir çöp adam kapıları açabiliyor falan ama yinede bu işi öğrenmemde yardımcı oluyordur (y).

Son düzenleme:
Ben günde 4 saat Rusça çalışıyorum erken dönem Rus kültürü, edebiyat... Dil öğren işinle alakalı olmasa bile herhangi bir dil öğren boş vakit daha yapıcı kullanılamaz

1 ay sonra part time çalışıp aynı esnada üniversite dersleri ile cebelleşeceğim.
Boş vakit bulmuşum, keyfini çıkarıyorum :) Havaların sıcak olması nedeniyle dışarı çıkılmıyor.

Yüzme kursuna yazılıp her akşam gidebilirsin, hepi topu 300TL ücret isteyeceklerdir, gider rahatlar gelirsin :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı