Atatürk gibi yaz tatillerinde dil öğrenebilirsiniz, bu eminim size bunlardan daha fazla yararı olacaktı.
Deneyip beğendiğin tarifleri söyleyebilir misin?13- Yeni bir yemek yapmaya çalışın.
Hiç denemedimDeneyip beğendiğin tarifleri söyleyebilir misin?
Soru bana sorulmamış ama çorbada tuzum olsun. Tavada birazcık yağ ile salçayı pişirip, kekik atıp ekmek banmıştım. Bir de patatesi haşlayıp, ezip baharat atıp yemiştim. Püre bildiğin.Deneyip beğendiğin tarifleri söyleyebilir misin?
Ekmeği yağsız ısıtıp, dışı hafif renk değiştirince baharatlı zeytin yağına banıp yemeyi deneyebilirsin.Soru bana sorulmamış ama çorbada tuzum olsun. Tavada birazcık yağ ile salçayı pişirip, kekik atıp ekmek banmıştım.
Bunu kahvaltıda yapıyorum bazen, haşlamak yerine mikrodalga fırına atmak da iş görüyor. Püre değil, baharatlı ezilmiş patatesBir de patatesi haşlayıp, ezip baharat atıp yemiştim. Püre bildiğin.
Bir de annem bu haşlayıp baharat koyduğu patatesleri borcama yayıp üzerine yoğurt ve kızgın yağ koyuyor. Soğuduktan sonra yiyoruz. Patates Çanak diyor ama çanak şeklinde yapmak yerine düz yayıyor. Muhteşem bir şey.Ekmeği yağsız ısıtıp, dışı hafif renk değiştirince baharatlı zeytin yağına banıp yemeyi deneyebilirsin.
Bunu kahvaltıda yapıyorum bazen, haşlamak yerine mikrodalga fırına atmak da iş görüyor.
Gangsta's Paradise direk dinliyorum, sadece bana mı efsane geliyor?6. şıkkı GM8 için yapabilirim ama acemiyim.
20- Gangsta's Paradise edtileri izleyin.
Tadı aynı sonuçta, gözünü kapat öyle yeBir de annem bu haşlayıp baharat koyduğu patatesleri borcama yayıp üzerine yoğurt ve kızgın yağ koyuyor. Soğuduktan sonra yiyoruz. Patates Çanak diyor ama çanak şeklinde yapmak yerine düz yayıyor. Muhteşem bir şey.
Çok sıktılar, ERLİK diye bir kanal Polat Alemdar'a yapmıştı sonra önüne gelen yapmaya başladı.6. şıkkı GM8 için yapabilirim ama acemiyim.
20- Gangsta's Paradise edtileri izleyin.
Ben de çok seviyorum.Gangsta's Paradise direk dinliyorum, sadece bana mı efsane geliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.