- Makaleler
- 29
Daha fazla
Evet sorunlu olan sistem. Şikatetvar'a bakmanızı öneririm.Merhaba @bonz ;
TurkNet'te taahhüt olmamasına rağmen ön ödeme ile zamlardan korunabilme imkanı sağlıyorlar.
Saygılarımla.
Hayır. Bu yorum pahalısını aldırma yöntemi olmuş. Recep Baltaş'ta bu soruyu sormuştu ama verilen cevap epey laf salatası idi.Hocam şimdi 35MBPS kullanan da aynı fiyat 200'de mesela bence iyi bir şey. 35MBPS'ye mesela 169TL isteyip 200 için 230 gibi fiyat isteyebilirlerdi.
Bilmiyorum hocam yüksek hız kullandığım için bana makul geldi düşük hız da kullansaydım dediğiniz gibi de düşünebilirdim. İkimiz de farklı açıdan bakıyoruz ikimiz de kendimize göre haklıyız ama size de hak veriyorum.Hayır. Bu yorum pahalısını aldırma yöntemi olmuş. Recep Baltaş'ta bu soruyu sormuştu ama verilen cevap epey laf salatası idi.
Arada sırada internete giren biri olsaydın ne bilim twitter instagram vs. Nasıl bir internet almak isterdin?Bilmiyorum hocam yüksek hız kullandığım için bana makul geldi düşük hız da kullansaydım dediğiniz gibi de düşünebilirdim. İkimiz de farklı açıdan bakıyoruz ikimiz de kendimize göre haklıyız ama size de hak veriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.