Zamlar, Zamlar, Zamlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
20
Yer
Nordschleife
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Haberlerde, internette, sokakta veya pazarda kısacası her yerde duyduğumuz o kelime "Zam"... Her gün bir şeylere zam geliyor. Gıkını çıkaran var mı? Yok... O kadar alışmışız ki zam kelimesi sanki normal bir şeymiş gibi algılıyoruz. Zam artık hayatın bir parçası oldu. İnsanların artık bilinçlenmesi gerekiyor ama nafile... Eğitim yok, devlet "fiili" olarak şeriatla yönetilmeye başladı vs... Üniversitelerde 500.000 öğrenci barajı aşmasına rağmen seçim yapmadılar. Gençler artık ümitsiz. Artık yetişkin insanlardan ümit kalmadı. Ülkeyi kurtarmak gençlere kaldı. Gençler en azından bir şeylerin yanlış olduğunu anlıyorlar. Ben daha söyleyecek söz bulamıyorum... Sizin düşünceleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar daha zamcık... Şu kış gelsin, stoklar bitsin bir göreceksin sen zam neymiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
giphy.gif

Dude... Bunları yazmayın ne zam mı? Milletin haberi yok, uyandırmayın.

Celladına aşık olmuşsa bir millet
İster ezan, ister çan dinlet
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
Müstehaktır ona her türlü zillet.
Dünya üç beş bilgisizin elinde

Sanırlar ki tüm ilim kendilerinde
Üzülme, eşeği eşek beğenir
Bir hayır var sana bana kötü demelerinde.
ben yıllar önce durumun böyle olacağını tahmin ettim ve önlemimi aldım, yabancı dilimi fulledim, mesleki alanda gelmiştim ve şu an yurt dışı şirketleri ile iş yapıyorum, onlardan para kazanıp, yurt dışında harcıyorum. Bu ülkeye olan her şeyi destekliyorum, doların 24tl olması ülkenin krize girmesi gerekiyor yoksa bunlar uzun adamları başımızdan eksik etmeyecek. Almanya iflas etti ve kurtuldu, İtalya krize girdi ve kurtulup büyük bir sıçrama ile refah seviyesi zirvelere çıktı. Bir refresh gerekiyor ülkeye.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir durumun yaşanabilmesi için farklı bir senaryo gerekir. Mantıklı bir yönden bakar isek böyle bir durumda insanın aklını kaybetmesi için aklının olması gerekir. Ya da zam haberi duyduğunda bilinç kaybı yaşar ise önceden ve sonrasında ne olacağını hesaplayabilen bilinçli bir insana ihtiyaç vardır. Gel gör ki ülkede durum böyle değil. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı