3 Ayda Hızlı Kilo Verme

Bol bol yürü, yürümekten çekinme. Yediklerine içtiklerine de dikkat edersen kilo verebildiğini fark edersin.

Şu anda kaç kg olmam lazım ? Futbol da oynuyorum. Mevkim defans. Hızlı koşamadığım için için okul takımından çıkarıldım. Bu yüzden de biraz hırs yaptım. Kilo verirsem daha hızlı koşabilir miyim ?

Şu anda kaç kg olmam lazım ? Futbol da oynuyorum. Mevkim defans. Hızlı koşamadığım için için okul takımından çıkarıldım. Bu yüzden de biraz hırs yaptım. Kilo verirsem daha hızlı koşabilir miyim ?
Senin yaşıtın olanlar 40 ila 60 kilogram arası oluyor genellikle. Bana göre en sağlıklısı, yaşına göre, 55 kilogram. Kilo vermek için ise öncelikle inanman lazım kendine. Diğer arkadaşların dediği gibi de spor yap ama belli bir rütin ile.

Öncelikle büyüme çağındasın. Evde yemek ye. Protein buldun mu affetme ve hareketli yaşa. 25 yaşından sonra rejim lazım mı tekrar bakılır.

Bu arada hızlı koşmak için sadece kilo vermek yetmez. Kas olmadıktan sonra istediğin kadar zayıfla, yerinden doğrulamazsınız. Abur cubur yemeyi ve asitli içecekler içmeyi tamamen kes. Evde,ev yemekleri ye. Evde ye derken, dışardan ısmarlayıp pizza-kola yapın demiyorum. :) Bol spor yap. Su içmeyi unutma. 2-3 yıl sonra kendini, sen de tanıyamayacaksın. ;-)

Gelişme çağında perhiz önerilmez. Beden kitle indeksinde normal sınırlar içerisinde zaten. Paketli gıdalardan, basit karbonhidratlı gıdalardan (şeker, çikolata vs) uzak dur. Beyaz ekmek, makarna, pirinç pilavı gibi karbonhidrat içeriği yüksek olan sofralarımızın temel gıdası yiyeceklerden de abartmadan tüket. Proteinden kısma söylenildiği gibi. Sağlıklı şekilde kilo verebilirsin. Tabi bir diyetisyene görünmen en doğrusu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı