Zayıflamak için öneriler

254182

Hectopat
Katılım
24 Mart 2019
Mesajlar
1.341
Çözümler
5
Merhaba. 1:81 90 kiloyum, artık rahatsız olmaya başladım. Yaklaşık 10-15 kg vermek istiyorum. Çıkıp koşamıyorum deprem bölgesinde yaşadığım için. Her yer ya enkaz ya da moloz yığını yıkılacak. Demem o ki koşabileceğim bir yer gerçekten yok. İlaçtır herhangi bir besin ürün bir şeydir gerçekten tavsiye istiyorum ve bilenlerin sadece yanıtlamasını istiyorum. Sağlıklı bir şekilde verip vermemek umurumda değil artık. Yaş 21.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu rehberimi okuyabilirsiniz.
 
Bu rehberimi okuyabilirsiniz.

Hocam okudum çok uzundu ve hiçbir şey anlamadım inanki. Bu kadar hesaplama yapacak kafaya sahip değilim :D
 
Hocam şansa tam olarak aynı boydayız ve bende 96 kilo civarıydım su diyeti yaptım 2 güne bir yemek yedim oda haşlanmış yumurta 2 gün sonra yine sadece haşlanmış yumurta böyle böyle tabii bol bol su içtim sanırım 10 günde falan 15 kilo vermiştim ve düşündüğünüz kadar zor değil ilk 3 gün çok zor geçiyor sonrası basit suyu ihmal etmeyin. Ve bende Adana'da yaşıyorum hepimize geçmiş olsun.
 
En başta hamur işini kes kesinlikle 3 beyaz olayı doğru bunu uygula ve son tavsiye kesinlikle bir spora başla hiç fark etmez hareket et ve bunları uzun süre boyunca yapman gerekecek maalesef kendine bir plan oluştur ve bu plana düzenli olarak uy kesinlikle motivasyonunu yüksek tut
 

Yeni konular

Geri
Yukarı